Azt hallotta, hogy terhesség során az émelygés jó jel, és ha van émelygés kisebb a vetélés kockázata. Ez igaz? 5+5 hkm
Semmi összefüggés.
Én nem émelyegtem, nem hánytam, nem volt semmi tünetem, és tökéletesen jól voltam. 37. hétig dolgoztam pultosként.
Van, akinek meg minden baja van, émelyeg, vérzik veszélyeztetett terhes, feküdnie kell, és akkor sem biztos, hogy megmarad a baba...
Semmire nem ad garanciát.
Én inkább annak örültem, hogy nem kellett szenvednem (semmi émelygés, semmi szédülés, semmilyen rosszullét).
Ennyi marhàt egy kupacon...
Az volt a kérdés,hogy volt-e terhesen hànyingered és sikerült-e kihordanod a babàt??? Nem!!!
Igen van összefüggés. Akinek van émelygés koraterhesen 5-6. hét, annak nagyobb valószìnüséggel marad meg a terhessége és kisebb a baba kàrosodàsànak esélye.
De ez semmire sem garancia. A hormonokra adott reakciója minden embernek màs,ìgy amìg az egyik nő ugyanattól a mennyiségtől émelyeg, a màsik lehet,hogy végig hànyja a napot, a harmadiknak meg tünete sincs.
Viszont akinek nincs tünete ott nyilvàn magasabb az ingerküszöb hormon toleràlàs szempontjàból, ami azért lehet,mert a szervezete alapból eleget termel vagy legalàbbis többet,mint az àtlag,tehàt aki ilyen szerencsés annak amúgy is nagyobb az esélye hogy megmarad a terhessége.
Remélem érthetően ìrtam.
7-es, olvasd vissza, mit írtál és utána marházz másokat!
"Akinek van émelygés koraterhesen 5-6. hét, annak nagyobb valószìnüséggel marad meg a terhessége és kisebb a baba kàrosodàsànak esélye."
"Viszont akinek nincs tünete ott nyilvàn magasabb az ingerküszöb hormon toleràlàs szempontjàból, ami azért lehet,mert a szervezete alapból eleget termel vagy legalàbbis többet,mint az àtlag,tehàt aki ilyen szerencsés annak amúgy is nagyobb az esélye hogy megmarad a terhessége."
első terhesség hányinger sehol--> egészséges baba
második terhesség, sokat hánytam--> 10 hetesen elvetéltem
harmadik terhesség, egy hányás-rosszullét--> 38 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!