Azt hallotta, hogy terhesség során az émelygés jó jel, és ha van émelygés kisebb a vetélés kockázata. Ez igaz? 5+5 hkm
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 14:37
11/14 anonim válasza:
Én végig hánytam. 10 hetesen kiderült, hogy már nem él a baba.
A méretéből kb. 8 hetesen állt le a szíve.
A műtét után még napokig hánytam a terhes hormontól :-(
Addig én is azt hittem, hogy ha rosszul vagyok, biztos minden rendben.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Barátnőmnek semmilyen terhességi tünete nem volt azon kivűl hogy nem jött meg a menzije.. És 38. Hétre szülte a fiát egészségesen.
13/14 anonim válasza:
Sajnos nem igaz :(
Előző terhességem a 6. héten elhalt, ami csak a 10. héten derült ki, egészen a műtétig a nap 24 órájában hányingerem volt, műtét után elmúlt...
Szóval sajnos nem igaz...
14/14 anonim válasza:
Elso terhesseg- hanyinger, 1-2 hanyas- missed ab 9 hetesen.
Masodik terhesseg- semmi hanyinger- missed ab 10 hetesen.
Harmadik terhesseg- 4-12. het kozott allando hanyas, egeszseges kislanyom szuletett 39 hetre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!