A terhességed hányadik hetéig dolgoztál? Milyen indokkal írnak ki az elejétől?
29 hétig.
Nekem elég nyugis helyem volt, de úgy a 25 hét táján úgy éreztem, hogy már egyszerűen nem érdekel mi van bennt, és mindent el is rontottam,:-), így mondtam a kolléganőmnek, hogy kiíratom magam, nem szívatom tovább :-).
Szerintem bármilyen indokkal kiírhatnak, ha Te mondod a dokinak, hogy rosszul vagy, vagy esetleg ha elmúltál 35, vagy hivatkozol a munkádra, hogy nehéz, veszélyes, hideg, meleg, sokat kell utazni, ráz a busz, szóval bármire szerintem...
Engem a doki azonnal ki akart írni...
Jó egészséget!
31 hetes
A szülés előtti napig...
Bár ez nem így volt tervezve. 35 hetes voltam, és már készültem átadni a munkakörömet, akkor még egy hetet terveztem, hogy dolgozni fogok, és utána készülök a nagy napra. De a kisfiam úgy döntött egyik nap hajnalban, hogy neki ennyi elég volt odabent, és mostmár ki akar jönni.
Egyébként jó kis nyugis munkahelyem volt, a terhességem alatt sem volt semmi problémám. Még a dokim sem tudta megmondani, hogy miért kezdett el szivárogni a magzatvíz a 35. héten, hiszen én is, és a baba is teljesen egészségesek voltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!