Hány gyereket terveztetek és végül hány lett?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor már a pároddal terveztetek, nem arra, amikor mondjuk kislányként álmodoztál.2018. ápr. 30. 10:20
11/31 anonim válasza:
Kettőt. Kettő van, több nem lesz már. Így tökéletes nekünk.
12/31 anonim válasza:
Kettő van, annyit is terveztünk, de nem zárkózunk el a harmadik lehetőségétől
13/31 anonim válasza:
Hármat terveztünk, három lett, szeretnénk 4. babát is majd 1-2 éven belül.
3 kislányunk van.
14/31 anonim válasza:
Hármat beszéltünk meg, meg is lettek épségben, egészségben.
Hála értük.
15/31 anonim válasza:
Egyet terveztünk. Aztán kettőnél úgy gondoltuk, hogy tényleg megállunk. Most várom a harmadikat 😃
16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mi is 3-at tervezünk, de az anyukák szeretik letörni a szarvamat, hogy míg 1 sincs, ne tervezgessek. Ez ihlette a kérdést. CSOK-t pl. nem vállalnék be így gyerektelenül, de azért jól esik tervezni és jó látni, hogy többeknél be is jött a terv, vagy túl is haladta. :)
2018. ápr. 30. 12:12
17/31 anonim válasza:
Harmat tervezunk, most vagyol varandos a masodikkal. 3 eve szultem elsot, kozbe volt veteles. A harmadikat kisebb korkulonbseggel szeretnenk😅
18/31 anonim válasza:
2 és 2.
Kettőt terveztünk, bár a férjem mondogatta, hogy 3 gyereket szeretne, én nem tudtam elképzelni, de úgy voltam vele nem zárkódok el tőle, ő meg nem betegedett bele a gondolatba, hogy én úgy gondolom nem akarok.
2 gyerek van és nem lesz több. Még a férjem is belátta, hogy nem lesz energiánk 3. babára.
20/31 anonim válasza:
Egyet se és nem is lett egy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!