Hány gyereket terveztetek\szerettetek volna?
Egyet sem akartam, 2 van.
Nem volt jó döntés nem védekezni
Nekem egeszen addig nem voltak elkepzeleseim a gyerekrol, amig a ferjemmel (akkor meg nem voltunk hazasok, de mar egy ideje egyutt voltunk, egyutt eltunk) nem kerult szoba.
Elotte is volt hosszutavu kapcsolatom, az exem is felhozta a temat nehanyszor, de irrealisnak tunt meg csak gondolkodni/beszelni is arrol, hogy egyszer majd lesz gyerekunk es mennyi. Nem arrol volt szo, hogy egyaltalan nem akartam es ezt eldontottem, egyszeruen csak nem vagytqm meg ra es nagyon tavoli jovokepnek tunt.
Amikor az elso gyereket vartuk, akkor ugy gondoltuk, hogy harom gyereket szeretnenk, kettot kis korkulonbseggel es kesobb meg egyett, ha valoban a tervek szerint alakul az eletunk, kapcsolatunk.
Megszuletett a masodik gyerek, eltelt jo par ev es meg mindig vagytunk a harmadikra. Sajnos azota ujabb 3 ev eltelt, tobb vetelesem is volt. Meg mindig szeretnenk, de felunk is ujra megprobalni, most igy "szunetet" tartunk, meglatjuk, hogy belevagunk-e ujra. Az ujabb kudarctol felunk, nem a gyerektol...
Tehat mi nem gondoltuk meg magunkat a kozosen elkepzeltekhez kepest, csak az elet kozbeszolt.
Elég sokáig nem szerettem volna gyereket. Aztán amikor párommal együtt voltam már pár éve akkor kezdtünk komolyabban erről beszélni, végül azt gondoltuk 2t szeretnénk.
Végül lett egy fiúnk és gondoltuk belevágunk újra. Iker kislányaink lesznek így végül 3 gyerekünk lesz. :)
Kicsi korom óta mondogattam, hogy nekem egy gyerekem lesz, mégpedig egy kislány. Ez így is lett. Többet nem szeretnék. 6 hete született a lányom, a terhesség és az elmúlt hetek is nagyon nehezek voltak számomra. Nem azt mondom, hogy nem lenne jó a kistesó, de tényleg nem tudnám ezt az egészet végig csinálni mégegyszer.
22 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!