Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyereket terveztetek\szer...

Hány gyereket terveztetek\szerettetek volna?

Figyelt kérdés
Akár még fiatalon amikor még nem volt párotok csak gondolkodtatok rajta, akár már a párotokkal együtt. És hogy álltok ezzel most? Meggondoltátok-e magatokat, esetleg van-e már gyerkőcötök?

2017. okt. 9. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kamaszkent kettőt szerettem volna.Aztan a ferjemmel mikor beszeltunk róla a min. kettő volt a terv,de a háromtól sem zarkoztunk el.Három van,es igy kerek a csaladunk.
2017. okt. 10. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Gyerekként 2-3 gyereket szerettem volna mindenképpen 30 éves korom előtt. Felnőttként hármat szerettünk volna a férjemmel, három is lett, de már az elsőnél majdnem 30 voltam, az utolsónál 37.

Több vetélésem is volt, úgy volt, hogy kettőnél megállunk és nem kísértjük tovább a sorsot, de meggondoltuk magunkat és problémamentes terhesség után februárban született meg a kisfiunk, aki az utolsó gyermekünk, mert 3 császár után nem mernék többet bevállalni, így elköttettem magam.

2017. okt. 10. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Én kettőt szerettem volna. Aztán mikor megismerkedtünk, a férjem mondta, hogy ő négyet. Kiegyeztünk háromban. És annyian is vannak. :)
2017. okt. 10. 12:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Kislányként 3-at szerettem volna, ma már kettőt. Most vagyok az elsővel 27 hetes :)
2017. okt. 10. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Fiatalkoromban kettőt szerettem volna. A férjemmel egyetéetettünk, hogy kettőt szeretnénk. Lett két gyermekünk és egyetértünk, hogy nem lesz 3. gyerek. Szóval nálunk marad az "eredeti".
2017. okt. 10. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Mindig hármat szerettem volna, megismertem a férjemet, ő is hármat szeretett volna. Most úgy állunk, hogy kettő van (3 éves és újszülött), de az első gyermekünknél a terhesség volt problémás miattam, a másodiknál a kicsinkkel volt baj (hála istennek szerencsésen túl vagyunk rajta) és épp tegnap mondta ki a férjem, hogy ne kísértsük a sorsot, örüljünk, hogy mindannyian megvagyunk és egészségesek vagyunk, és kettő gyerek legyen.

Nekem az agyam igazat ad neki, a szívem vérzik. Na majd meglátjuk hogy alakul, nyilván még nem aktuális a kérdés, hiszen a kicsi még pici, meg fiatalok vagyunk még (29 és 31).

De azért eddig úgy tűnik, hogy három volt a terv, kettő lesz.

2017. okt. 10. 20:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Sosem akartam gyereket, aztán jött az érzés és azt hittem megőrülök, ha nem lesz gyerekünk. Szerencsések vágyunk, hamar jött a baba. A babaproject elején megegyeztünk, hogy egy gyerek és ennyi. Most másfél éves és ismét babát szeretnénk, mert úgy érezzük férjemmel, hogy úgy lesz teljes a családunk.
2017. okt. 11. 06:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyke vagyok, talán ezért is, mindig legalább 2gyereket szerettem volna. Anyagiak terén úgy gondoltuk elég is lesz kettő, aztán most ikreket várunk és van már egy kisfiúnk. Valahol a szívem mélyén mindig 3 volt a titkos vágyam... :)

19+3hkm

2017. dec. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!