Hány gyereket terveztetek\szerettetek volna?
Gyerekként 2-3 gyereket szerettem volna mindenképpen 30 éves korom előtt. Felnőttként hármat szerettünk volna a férjemmel, három is lett, de már az elsőnél majdnem 30 voltam, az utolsónál 37.
Több vetélésem is volt, úgy volt, hogy kettőnél megállunk és nem kísértjük tovább a sorsot, de meggondoltuk magunkat és problémamentes terhesség után februárban született meg a kisfiunk, aki az utolsó gyermekünk, mert 3 császár után nem mernék többet bevállalni, így elköttettem magam.
Mindig hármat szerettem volna, megismertem a férjemet, ő is hármat szeretett volna. Most úgy állunk, hogy kettő van (3 éves és újszülött), de az első gyermekünknél a terhesség volt problémás miattam, a másodiknál a kicsinkkel volt baj (hála istennek szerencsésen túl vagyunk rajta) és épp tegnap mondta ki a férjem, hogy ne kísértsük a sorsot, örüljünk, hogy mindannyian megvagyunk és egészségesek vagyunk, és kettő gyerek legyen.
Nekem az agyam igazat ad neki, a szívem vérzik. Na majd meglátjuk hogy alakul, nyilván még nem aktuális a kérdés, hiszen a kicsi még pici, meg fiatalok vagyunk még (29 és 31).
De azért eddig úgy tűnik, hogy három volt a terv, kettő lesz.
Egyke vagyok, talán ezért is, mindig legalább 2gyereket szerettem volna. Anyagiak terén úgy gondoltuk elég is lesz kettő, aztán most ikreket várunk és van már egy kisfiúnk. Valahol a szívem mélyén mindig 3 volt a titkos vágyam... :)
19+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!