Anyukák, akik csak egy gyereket terveztetek, meggondoltátok magatokat idő közben?
3 éves a kisfiam- most azt gomdolom én is, hogy nem szeretnék több gyermeket. Azt is érzem jelenleg, hogy ez nem valószínű, hogy változni fog.
Néha szokott idegesíteni, amikor kérdezgetnek, hogy mikor lesz testvére, mert megengedhetitek magatoknak, bezzeg mások feleennyiből is 4-5 gyereket fel tudnának nevelni stb.- ez az én/mi döntésünk.
Én sem szeretek minősíteni másokat, akiknek meg esetleg több gyermeke van, ezt szerette volna, ezt vállalta vagy egyszerűen csak ennyi jött neki össze- mindenki úgy él, ahogyan szeretne.
Ez a döntés szerintem nagyon személyes és intim dolog, a szülőkön kívül senkinek semmi köze hozzá :)
Én is csak egyet akartam, a párom kettőt. Miután lejárt a GYED/GYES nem találtam munkát. Így vállaltam be a másodikat, mert a párom nagyon szeretett volna kettőt. Most boldog kétcsajos apuka :) És én sem bántam meg!!!
Furcsa leírni, de ha visszavettek volna a munkahelyemre, akkor csak egy gyerekem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!