Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok, nagyon sokat...

33 hetes vagyok, nagyon sokat fáj a hasam, hogy alig tudok mozogni, aztán mint amit elvágtak, szabálytalan időközökben. Ez már lehet jóslófájás? Nincs korán ehhez?

Figyelt kérdés
Már két hete voltam visszatartáson..szerintetek van összefüggés?
2008. okt. 30. 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én 31 hetes vagyok, de napok óta nekem is eléggé fáj alul a pocim alja, olyan fura érzés, keményedik, mintha szurkálás is lenne, esténként alig bírok mozogni, felkelni-kikelni az ágyból, stb. Én kedden megyek a dokimhoz, megemlítem majd neki, hogy mi lehet.

Neked nincsen olyan "félelmed", hogy előbb fogsz majd szülni? Én néha már ilyenekre is gondolok.

2008. okt. 30. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Anno én is tettem fel egy kérdést, ugyanezzel a problémával, olvasd el http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2008. okt. 30. 09:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A visszatartás óta már a max mennyiségű magnéziumot szedem, ennél többet nem lehet, meg még 2 féle gyógyszerem is van.

Az elsőnek írnám, dehogynem!!!Mindennap attól félek, hogy most ez a fájdalom a szülés előjele-e, vagy egyáltalán mihez hasonlítsam a fájdalmat, mennyire kell fájnia stb..

Reggel óta megint többször fájt, de nem tudom időbe mérni.

Hétfőn megyek dokihoz , addig rmélem nem kell bemenni.

Hát ez olyan rossz amikor az ember az ismeretlenen gondolkodik, ráadásul ilyen felelősségteljes ügyben.

2008. okt. 30. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!