Szabálytalan ciklusnál mikorra írnak ki?
Ha 2-3 hónapos ciklusokkal esem teherbe, akkor hogy határozzák meg a terhesség korát? gondolom nem az utolsó mensi első napjától számolnak...:)
Számít az, ha én hőgörbe alapján tudom biztosan az ovuláció idejét? Vagy ebben nem bíznak?
Nekem is rendszertelen volt, szeptemberben volt utoljára mensim, aztán november végén pozitívat teszteltem. Tehát a mensi alapján akkor már olyan 3 hónapos terhesnek kellett volna lennem.
Mentem a nődokihoz, aki elküldött az első uh-ra, ahol kb-ra megmondták h 8 hetes terhes vagyok. Később, amikor mentem a 12 hetes uh-ra, visszarendeltek két hétre rá, mert még kicsi a baba, és az első uh-án elnézték a méreteit. Tehát aránylag pontosan a 12 hetes uh-án tudják megmondani, hogy mennyi idős kismami vagy. Pontos dátumot azóta sem tudok, hogy mikorra várható pontosan a szülés, de én aug. 4-re számoltam.
Neked is köszönöm!
Én görbét vezetek, így tudom az időpontot. Remélem az uh-k is igazolják majd!
Én még szoptatás alatt, hosszú, elég össze-vissza 40-50 napos ciklus mellett estem teherbe.
Így a 12. heti, vagyis az első genetika UH-n mért adatok alapján határozták meg a pontos terhességi koromat és a szülés várható időponját. Ez elég pontosnak tűnik, mivel azóta papírforma szerint hozzuk az ehhez tartozó értékeket.
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!