Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idősek otthonában dolgozóként,...

Idősek otthonában dolgozóként, (mint szoc. Gondozó) elmennél táppénzre már a terhességed elején?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 20:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%
Én elmennék tp.-re a gyermekem fontosabb,mint a munka. Én is olyan munkakörben voltam,ami emelgetés,stressz..stb. A doki azt mondta felejtsem el a leleteim sem voltak jók.. Nálunk is emberhiány volt szóltam megoldották ment tovább a munka. ☺
2018. ápr. 28. 22:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Szerdán beszélek a főnökömmel. A férjem is táppénzre küldene folyamatosan. Kiíratom magam,ìgy lesz a legjobb. Soha nem bocsájtanám meg magamnak ha vmi baj történne. És igen. A pocaklakóm a legfontosabb! Köszönöm a válaszokat!
2018. ápr. 29. 10:34
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

#1 Aki lepontozott bizonyára lelkesen dolgozna terhesen is műtétes osztályon, több, mint 70 beteggel, akik közül az első napokon senki sem önálló, állandóan emelgetni kell, és a csöveik mellől mindenhonnan csorog a sebváladék; s persze lelkesen menne be tetőtől talpig beöltözve a fertőző beteghez is, akinek olyan bacijai vannak, amelyek nem reagálnak az antibiotikumra sem.

Nekem a babám volt az első, és a munkáltató is jobban jár egy helyettesítővel, aki teljesen el tudja helyettem látni a feladatokat, és nem kell vele állandóan sakkozni, hogy mit csinálhat és mit nem; ráadásul egy kismamánál bármelyik pillanatban adódhat olyan gond, hogy azonnal kiesik a munkából. Na, az sokkal gázabb helyzetet teremt, mint egy helyettesítő keresése.

2018. ápr. 29. 11:14
 24/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem érzed, hogy mi esik jól. Én bénult betegeket emelgettem a 32.hétig, neurológián dolgozom, gyógytornász vagyok. 90 beteg volt kettőnkre, DE abszolút nem jelentett gondot. 32.hét után éreztem, hogy nem esik jól és azonnal elmentem táppénzre. Szerintem ezt érezni fogod, hogy megy-e vagy sem! Ha nem bírod akkor ne dolgozz, ne ezen múljon!

2018. ápr. 30. 09:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Szomorú hogy akiknek a gyereke az első azok le vannak pontozva. Igen is ha úgy érzi hogy nem bírja és veszélyes a babára nézve akkor menjen a kismama táppénzre. Kedves kérdező ne járj úgy mint én. Sajnos mire eljöttem késő volt, mert én is a kell a pénz meg felelösséggel tartozol a kollegák főnök iránt felvogásban voltam(Sajnos) ami a gyermekem életébe került. Hatalmas csapás és bár nem tudom akkor mi lett volna ha azonnal táppénzre jövök,lehet nem így alakul. Te ne ess mások véleménye miatt ebbe a hibába. A munka az csak munka a főnök az főnök de a gyerek ő a legfontosabb. Felül ír minden szabályt. Tetszik vagy sem ez így van.
2018. ápr. 30. 14:30
 26/28 anonim ***** válasza:

7 hetesen majdnem elvetéltem,a nőgyógyászom mondta is hogy nem cipekedhetek...Bevéreztem. De azóta is 80 kilókat mozgatok. Már kezd bűntudatom lenni. :(

Akkor elpályázol az üzemorvoshoz, aki ír egy papírt, hogy nem töltheted be a munkakört. Ennyi. De ez nem tp.

2018. ápr. 30. 14:42
 27/28 anonim ***** válasza:
#24-es vagyok. Én is le lettem pontozva. Szerintem mindenki tudja és érzi mi az, ami belefér.
2018. ápr. 30. 17:17
 28/28 anonim válasza:
ez nem kérdés. emelni kell a nehéz embereket persze, hogy el kell menni táppénzre
2022. ápr. 18. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!