Miben különbözött a második terhességed az elsőtől? (Pl. Rosszullét -ilyesmire gondolok)
Semmiben. 3 terhessègem volt mindharom detto ugyan az. Hanyás végig, sav, alvás, bizonyos ételek kivanása, hirtelen dühkitörések, majd sirás akár egy filmen is..... tényleg ugyan az volt mindhárom.
Úgyhogy ne vegyük ezt készpénznek hogy minden terhesség mas.😊
Második alatt kicsit rövidebb volt a rosszullét, és egy keveset enni is tudtam, bár még így is kórházba kerültem kiszáradással.
Elsővel naponta sírtam (volt sok egyéb problémánk), most is sokat vagyok ideges, de csak egyszer-kétszer sírtam eddig.
Másodszorra a mozgást hamarabb éreztem, és sokkal erősebben. Ez a baba többet is mozog.
Lábgörcseim most nincsenek, lehet hyog azért mert több Mg-t szedek, bár a méhem így is keményedik sokat.
Többi dolog nagyjából hasonló.
1. terhesseg kisfiuval, neha emelyges es rettenetes gyomor-es derekfajdalmak, a 3. trimeszter viszont szuper volt.
Most kislanyt varok (28. het), az elso 3 honapban egesz nap iszonyatos hanyinger, sok hanyas, viszont csak elvetve erzem hogy "van hasam", azaz nem huzodik, nem faj, nem feszul, csak ha pl. sokat megyek.
Nekem az eleje hasonló volt. Hányinger volt pár hétig, de hányás max nagyon ritkán. Viszont nagyon étvágytalan voltam és állandóan álmos voltam.
A második trimeszterben tele voltam energiával mindkét terhességemnél.
A harmadik trimeszter más. Az elsővel az egyetlen bajom a reflux volt de épp elég. Másodiknál megúsztam. Helyette nyom mindent, állandóan pisilek, fáj a hátam, fáj a derekam, alig bírom ki néha a napot.
Első lány : semmi rosszullét.az utolsó 4 hétben fájt már,nyomott nagyon ott lenn valamit.szülés ideje fullosan 20 óra
Második lány: végig szédülés,hánYinger,kétszer ájulás.kényelmes volt ő végig benn,szülés 8óra.
Harmadik fiú : 20hét lassan,eddig semmi bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!