Miben különbözött a második terhességed az elsőtől? (Pl. Rosszullét -ilyesmire gondolok)
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 08:55
11/13 anonim válasza:
Az első álom volt, soha egy émelygés, vagy akármi, csak a hasam nőtt. A vége fele kicsit vizesedtem, de kordában tudtam tartani. A második is álom, csak álmatlan... Elég rosszul aludtam mostanáig (félidőn túl), de pár napja már végig alszom az éjszakákat. A nagytesó fiú, a kicsi lány.
12/13 anonim válasza:
A másodikkal intenzívebben voltam rosszul az elején, de ezen kívül mindenben hasonlítottak. Még a kezdeti tünetek, időrendben is ugyanazok voltak. A fejlődésük, is szinte napra, cm-re, grammra egyforma volt. Pocakforma, kívánósság, minden. Lány és fiú.
13/13 anonim válasza:
Hasonló, de a másodikkal minden tünet markánsabb:
- korábban és erősebben jelentkező hányás (sajnos kiszáradás közeli állapot/fogyás is)
- hamarabb látszó és a végén is nagyobb pocak
- hamarabb és fájdalmasabban jelentkező jóslófájások
- eleve az első terhesség alatt jelentek meg, de másodiknál még több visszér :(
- egy kicsivel kevesebb súlygyarapodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!