Még mindig nem tudom örülhetek e? Olyan bizonytalan!
Figyelt kérdés
Csütörtökön délután csináltam az első tesztet, akkor késett a 4. napot, ez a teszt, erős 2 csík lett, másnap reggel megcsináltam még egyszer az is erős 2csík lett, egyből elmentem orvoshoz, gratulált, hogy valószínű olyan 3 hetes terhes lehetek,de nem lát semmit kaptam ultrahangra időpontot jún.22-re (2két hét múlva)hogy akkor valúszínű már lehet látni, a papírokon az áll h terhesség gyanúja...meg hogy oligomenorrhoea-amit megnéztem azt jelenti, hogy hosszabb ciklus...!! Nem értem most akkor jön a baby vagy nem ...??? A párom meg úgy be van zsongva, hogy mindenkinek már elmesélte, az asszonykája babát vár, én még mindig bizonytalan vagyok, és nem merek örülni....
2010. jún. 13. 15:16
1/10 anonim válasza:
Tényleg ne éld bele magad 100%-osan, de azért ha 2 teszt ezt mutatta.
(Halk gratuláció)
2010. jún. 13. 15:23
2/10 anonim válasza:
szia, ha a teszted eros pozitiv raadasul nem is egy akkor bizti baba, csak annyira picike meg, hogy nem latni meg, ezert kaptal 2 het mulva idopontot:)
de orulj nyugodtan neki:)
2010. jún. 13. 15:24
3/10 A kérdező kommentje:
És még az lenne a kérdésem, ha valóban bizonyított lesz a babavárás, milyen támogatást kaphatok???
Most június 18-án lesz egy éve hogy dolgozom????
2010. jún. 13. 15:49
4/10 A kérdező kommentje:
!!!!
2010. jún. 13. 15:49
5/10 anonim válasza:
A teszt nem hazudik, csak ilyenkor még esetleg felszívódhat, ilyesmi. De a köv. ultrahangon biztosan fog már látszani, én is ezért mentem az 5. héten csak. Azt is alig bírtam kivárni. Legyél pozitív, minden rendben lesz. A támogatások feltétele jelenleg az, hogy a szülést megelőző 2 évben kell 365 napot dolgozni. Így neked ez megvan! Mindenre jogosult leszel így, tgyásra, gyedre és gyesre. Ezeket pedig a szülést megelőző év átlagkeresetéből számítják ki.
2010. jún. 13. 16:36
6/10 anonim válasza:
ha most lesz egy éve hogy dolgozik még nem biztos hogy megkapja mert egy naptári év 365 nap de csak nem dolgozott minden nap az évben és ha véletlenül eü. okok miatt nem dolgozhat tovább nem lesz meg a 365 nap!!! szóval óvatosan a számokkal ha tud dolgozzon még terhesen is jópár hónapot mert csak úgy kap majd gyedet egyébként csak gyes!
2010. jún. 13. 17:46
7/10 A kérdező kommentje:
És a gyesen kívül, ha nem jár gyed???
2010. jún. 14. 08:09
8/10 anonim válasza:
Semmit nem fogsz kapni...:((
csak amit már leírtak.
Szülés után még az egyszeri anyasági támogatás és családi pótlék.
2010. jún. 14. 10:10
9/10 anonim válasza:
A második kérdésedre válaszolnék.
A szülést megelőző 2 évben kell 365 nap biztosított napodnak lennie. Ami azt jelenti, hogy fizetted 365 napig a tb-t.
Ebbe a hétvégék, ünnepnapok, szabadság, minden beleszámít, ha fizetted a tb-t.
Az sem feltéátel, hogy egyben legyen meg a 365 nap, a lényeg, hogy meglegyen.
2010. jún. 14. 11:17
10/10 A kérdező kommentje:
junius 30-ig van szerződésem,így lesz meg 377nap!!Akkor miért ne járna ezt nem értem!!egy év de megvan a minimum, nem??? És most úgy néz ki, hogy meg is hosszabítják a szerződésem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!