Halványan, de lett egy pozitiv tesztem. Örülhetek?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam, ma vagyok a 28.-ik napon. Nem rég teszteltem, és a második csik ott van de halványan. A tesztet nem kell közelről, és sokáig sem nézni, mert látható csak halvány. 4 hetes vagyok akkor? Hasam folyamatosan szúrkál, és álmosság van rajtam két napja. Akkor ez már biztos?2010. dec. 13. 14:50
1/11 anonim válasza:
Gratulálok kismama!
Nekem is halvány volt a csík, de ott volt, most 12hetes a törpém. :-) Igen, 4hetes vagy, kb 2hét múlva mehetsz is a dokihoz, akkor már lesz szívhang. :-)
2/11 anonim válasza:
Igen, nagyon úgy tűnik:) Gratulálok kismama.
Pár nap múlva ismételj és akkor erősebb lesz:)))
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a választ. Annyira boldog vagyok :):)
2010. dec. 13. 14:55
4/11 anonim válasza:
Igen, valószínű, hogy ott a baba:) Gratulálok kismama:)
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :):):):) Nem gondoltam volna, hogy elsőre sikerül. Bár nem volt tervezve, két hete beszéltük meg hogy ha most megjön, a következő hónaptól fogunk próbálkozni. De nem igy lett:) Igazuk vannak azoknak hogy hamarabb jön a baba ha rá se gondolnak, és nem görcsölnek, nem mérőznek. Szerintem van benne valami.
2010. dec. 13. 15:07
7/11 anonim válasza:
Nekem is halvány volt! Gratulálok!!!
Így van - nem kell rágörcsölni!!! Maximálisan egyetértek Veled!
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. alig tudtam aludni, mindig a tesztet sasoltam, és olyan szépen látszik :) gratulálok én is neked:)
2010. dec. 14. 08:02
9/11 anonim válasza:
Én is a mensi napján teszteltem-nem bírtam tovább várni-, és nekem is halvány volt a 2. csík... Aztán teszteltem 4-5 nap múlva, akkor már sötétebb volt a 2.csík az elsőnél.
Azóta 12hetes terhes vagyok!
Szóval GRATULÁLOK!!! :):)
Jó babavárást!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én gratulálok nektek:) Mi reggel ismételjük meg a tesztet :)
2010. dec. 14. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!