Gond, ha az ötödik hét elején még csak halványan lett pozitív a tesz?
Volt már két vetélésem, az orvosom elutazott és legközelebb csak júluis 12-én tudok menni hozzá. Attól félek a korábbi tapasztalataim alapján, hogy ezt a babát is elveszítem mert alacsony lehet a hormontermelésem.
Mit tanácsoltok?
szerintem is menj be az sztk-ba.
amúgy nekem is halvány volt az 5. hét elején, és 30. hetet töltöm ma, bár nekem nem volt abortszom előtte. az is számít milyen napszakban csináéltad, elvileg reggel tanácsolják, akkor a legmagasabb a koncentráció a vizeletben. én délben csináltam.
drukkolok neked!
Szerintem, ne késlekedj, irány a legközelebbi sztk, elmondod, h volt 2 vetélésed, és íratsz Utrogestant, ami támogatja a terhességet!
Egyébként a halványabb csík nem probléma, a teszt nem a vérből nézi a hcg-t, hanem a pisiből, ami meg mindig változik.
Kérdeznék egyet. Teszteltél már esetleg korábban is? Az erősebb volt vagy halványabb, mint a mosatni?
Ha ez az első teszted, akkor nyugi, nem baj, ha halványabb.
Sztk-t én is javaslom, de ha nem vérzel nem biztos, hogy adnak gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!