S. O. S.! Mi lehet az oka, hogy a nemvárt után 4héttel még mindig csak halványan pozitív a terhességi tesztem?
De jó, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, és még bíztattok is! :)
Nagyon elkenődnék, ha nem baba lenne a dologban, ez a két hét a nőgyogyiig nagyon lasan fog eltelni...
Köszönöm a válaszokat és mások tapasztalataira is kiváncsi lennék!
a teszt hcg-t mutatja ki a vizeletben, de a vizelet nem mindig tartalmazza magas koncentracioban
ne izgulj
Boldog Babavarast! :D
Szia!
Kérlek ne haragudj, hogy leírom: nekem sem erősödött a csík a teszteken (legérzékenyebb 10-es tesztek voltak, mindig ugyan az a fajta).
Sajnos nem is alakultak jól a dolgok, mert csak a petezsák fejlődött ki, baba nem volt benne :(
Az is lehe, hogy ilyen csak velem fordult elő és én voltam a kivétel :(
Neked nagyon-nagyon szurkolok, hogy NE ÍGY legyen!!!
Nem tudom, hogy jól tettem-e hogy leírtam, de engem végig hitegettek és utána nagyon nagyot csalódtunk :(
Kívánom, hogy ha mész 2 hét múlva, már dobogjon a Picikéd szíve!
Szorítok és jó egészséget kívánok Nektek!
Figyelj, ha 4 héttel a nem várt menzesz után vagy és pozitívat teszteltél, te már 8 hetes terhes vagy. Ilyenkor pedig már bőven van szívhang és úgy kompletten látszik már a miniatűr emberke. Én a helyedben tuti, hogy nem várnék 2 hetet, hanem már most telefonálnék egy magánrendelésre időpontért, hogy azonnali vizsgálatot kérek és 8 hetes vagyok.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem sem valami biztató, hogy 8 hetesen is ilyen halovány a teszt. Ilyenkor már olyan erősen kéne legalább látszódnia mint a kontrollcsíknak. Mielőbb orvos! remélem, ok lesz minden.
Igen, már én is kimatekoztam, hogy 8hetes lehetek kb, ezért is írtam ki a kérdést. A dokit meg sajnos nem tudom megsürgetni, külföldön vagyunk, sajnos várnom kell vele.
A teszteket egyébként mindig reggeli vizeletből csináltam, de szerintem 8hetesen már nem kéne, hogy számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!