Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S.! Mi lehet az oka,...

Porcukormókus kérdése:

S. O. S.! Mi lehet az oka, hogy a nemvárt után 4héttel még mindig csak halványan pozitív a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés
Egyszer már csináltam egy tesztet, 6nappal azután hogy meg kellett volna jönnie, az is havány lett, de azért teljesen jól látható. Azt gondoltam 4hét késés után már virítania kellene a két csíknak, de ugyanolyan lett, mint az előző. Dokihoz csak két hét múlva jutok el, addig is kiváncsi lennék, mással is előfordult hasonló, és terhesség volt-e az oka!
2010. nov. 8. 22:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Ha nem jött meg és 2x csináltál pozitív tesztet, akkor biztos, hogy terhes vagy! Ha most nem akarnál terhes lenni és úgy néznéd a tesztet, akkor meg túl vastagnak látnád.
2010. nov. 8. 22:24
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha két csík akor terhes vagy. Nekem a másodk teszt halványabb lett mint az első. Be is paráztam rendesen. most lassan 1 éves az a csík. Ne tesztelj többet, hogy ne idegesítsd magad feleslegesen.
2010. nov. 8. 22:34
 3/20 A kérdező kommentje:

De jó, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, és még bíztattok is! :)

Nagyon elkenődnék, ha nem baba lenne a dologban, ez a két hét a nőgyogyiig nagyon lasan fog eltelni...

Köszönöm a válaszokat és mások tapasztalataira is kiváncsi lennék!

2010. nov. 8. 22:42
 4/20 A kérdező kommentje:
bocs, "lassan"
2010. nov. 8. 22:43
 5/20 anonim ***** válasza:

a teszt hcg-t mutatja ki a vizeletben, de a vizelet nem mindig tartalmazza magas koncentracioban

ne izgulj

Boldog Babavarast! :D

2010. nov. 8. 23:21
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég érzékeny a teszt vagy napközbeni vizelettel csináltad. Tehát próbáld meg erős teszttel (pl Gabriellel) és rögtön a reggeli első vizeletből.
2010. nov. 9. 00:31
 7/20 anonim ***** válasza:
Mensi kimaradása után három nappal lett halvány de jól látható pozi a tesztem, két hét múlva mentem dokihoz és aznap reggel csináltam tesztet ismét, ugyan olyan volt mint az első, semmivel sem volt erősebb, de aznap már láttam dobogni a pici szívét! Drukk neked is, és ne aggódj!
2010. nov. 9. 08:06
 8/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérlek ne haragudj, hogy leírom: nekem sem erősödött a csík a teszteken (legérzékenyebb 10-es tesztek voltak, mindig ugyan az a fajta).

Sajnos nem is alakultak jól a dolgok, mert csak a petezsák fejlődött ki, baba nem volt benne :(

Az is lehe, hogy ilyen csak velem fordult elő és én voltam a kivétel :(

Neked nagyon-nagyon szurkolok, hogy NE ÍGY legyen!!!

Nem tudom, hogy jól tettem-e hogy leírtam, de engem végig hitegettek és utána nagyon nagyot csalódtunk :(

Kívánom, hogy ha mész 2 hét múlva, már dobogjon a Picikéd szíve!

Szorítok és jó egészséget kívánok Nektek!

2010. nov. 9. 13:25
 9/20 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha 4 héttel a nem várt menzesz után vagy és pozitívat teszteltél, te már 8 hetes terhes vagy. Ilyenkor pedig már bőven van szívhang és úgy kompletten látszik már a miniatűr emberke. Én a helyedben tuti, hogy nem várnék 2 hetet, hanem már most telefonálnék egy magánrendelésre időpontért, hogy azonnali vizsgálatot kérek és 8 hetes vagyok.

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem sem valami biztató, hogy 8 hetesen is ilyen halovány a teszt. Ilyenkor már olyan erősen kéne legalább látszódnia mint a kontrollcsíknak. Mielőbb orvos! remélem, ok lesz minden.

2010. nov. 9. 13:41
 10/20 A kérdező kommentje:

Igen, már én is kimatekoztam, hogy 8hetes lehetek kb, ezért is írtam ki a kérdést. A dokit meg sajnos nem tudom megsürgetni, külföldön vagyunk, sajnos várnom kell vele.

A teszteket egyébként mindig reggeli vizeletből csináltam, de szerintem 8hetesen már nem kéne, hogy számítson.

2010. nov. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!