S. O. S.! Mi lehet az oka, hogy a nemvárt után 4héttel még mindig csak halványan pozitív a terhességi tesztem?
13:25 vagyok!
Légyszi írd meg, hogy mi volt az orvosnál! Izgulok, hogy minden rendben legyen!!!
Szorítok!
Kedves 13.25-ös, remélem olvasod! :)
Túl vagyok az első vizsgálaton; 11hetes és 5napos kismami vagyok! :)
Szia!Gratulalok a babadhoz!Egy kicsit kesobb leptem be a kerdesedhez de azert hatha meg masokat is foglalkoztat ez a kerdes!
Amikor nekem 5napot keset volt en is csinaltam tesztett es a masodik alig lathato volt,de ott volt!Ra 5 napra ismet csinaltam egyett es ugyan olyan let!Aztan elmentunk dokihoz aki huveji ultrahangot csinalt es egy ici-pici fekete potty-ot(a petezsak lehetet) lattunk csak,mire a doki aztmondta,hogy ez meg nem biztos terhesseg,mert igen pici es nem lehet megallapitani rola,hogy mi is az!Aztan o is csinalt egy tesztet amelyik pontosan olyan let,mint az othoni tesztjeim,es amit a doki rogton negativnak itelt.Azt mondta,hogy igen halvany szinte latni se lehet ez nem lehet pozitiv,pedig a parommal eleget erositettuk,hogy hat nezze meg jol,mert mi latjuk rajta a csikot de o ugy is mondta a magaet!Aztan hagytuk ezt a dokit!Most epp egyik este elnevettuk a ferjemmel,hogy bekellene allitsak oz a dokihoz es megkerdezem hogy akkor most ez terhesseg vagy nem biztos,mivel mar 5honaposak vagyunk es a pocin is eleg jol latszik!:-D
Igy ha va;akit meg erdekel ez a kerdes en azt tudom mondani ha egyszer ott van es ha alig is de latszik a masodik csikk,akkor tuti,hogy terhessegrol van szo!Amugy fiunk lesz!Boldog babavarast a kerdezonek!
Jújj de jóóó!!!:-)))Gratulálok és Boldog Babavárást Kívánok!
7heteske
Gratula mindenkinek!!!!
Olyan jó ilyen kérdést olvasni,főleg,hogy happy end a vége,mert most én is ugyanebben a cipőben járok!
11 napja késik 3 tesztet csináltam eddig és mindegyiken ott van a halvány második vonal,de csak nem akar erősödni!
2 hét múlva megyek dokihoz!
Nektek egyébként a tünetek jelentkeztek rendesen vagy az sem???
Köszönöm, én is gratulálok mindenkinek!
Kedves 13.56-os! Kb 6-7. hét környékén voltak tüneteim (érzékeny lettem a szagokra, feszültek a cickók), de nem volt vészes. És a tünetek akkor kezdtek el enyhülni, amikor megismételtem a tesztet, ami ráadásul még halványabb is lett, mint az első. Aztán megismételtem a 10.héten is, az is halvány lett, akkortájt már egyáltalán nem éreztem semmit.
Mire eljutottam itthon a dokihoz, már eléggé be voltam tojva, hogy mi lehet. Aztán az ultrahangon megnyugodhattunk! Láttuk, hallottuk a kis szívét; még most is hihetetlen!
Nagyon drukkolok Neked, de Te is csak akkor fogsz megnyugodni, ha végre a saját szemeddel látod! Minden rendben lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!