Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S.! Mi lehet az oka,...

Porcukormókus kérdése:

S. O. S.! Mi lehet az oka, hogy a nemvárt után 4héttel még mindig csak halványan pozitív a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés
Egyszer már csináltam egy tesztet, 6nappal azután hogy meg kellett volna jönnie, az is havány lett, de azért teljesen jól látható. Azt gondoltam 4hét késés után már virítania kellene a két csíknak, de ugyanolyan lett, mint az előző. Dokihoz csak két hét múlva jutok el, addig is kiváncsi lennék, mással is előfordult hasonló, és terhesség volt-e az oka!
2010. nov. 8. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

13:25 vagyok!

Légyszi írd meg, hogy mi volt az orvosnál! Izgulok, hogy minden rendben legyen!!!

Szorítok!

2010. nov. 9. 22:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves 13.25-ös, remélem olvasod! :)

Túl vagyok az első vizsgálaton; 11hetes és 5napos kismami vagyok! :)

2010. nov. 29. 10:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

6 heteske

2010. nov. 29. 10:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!Gratulalok a babadhoz!Egy kicsit kesobb leptem be a kerdesedhez de azert hatha meg masokat is foglalkoztat ez a kerdes!

Amikor nekem 5napot keset volt en is csinaltam tesztett es a masodik alig lathato volt,de ott volt!Ra 5 napra ismet csinaltam egyett es ugyan olyan let!Aztan elmentunk dokihoz aki huveji ultrahangot csinalt es egy ici-pici fekete potty-ot(a petezsak lehetet) lattunk csak,mire a doki aztmondta,hogy ez meg nem biztos terhesseg,mert igen pici es nem lehet megallapitani rola,hogy mi is az!Aztan o is csinalt egy tesztet amelyik pontosan olyan let,mint az othoni tesztjeim,es amit a doki rogton negativnak itelt.Azt mondta,hogy igen halvany szinte latni se lehet ez nem lehet pozitiv,pedig a parommal eleget erositettuk,hogy hat nezze meg jol,mert mi latjuk rajta a csikot de o ugy is mondta a magaet!Aztan hagytuk ezt a dokit!Most epp egyik este elnevettuk a ferjemmel,hogy bekellene allitsak oz a dokihoz es megkerdezem hogy akkor most ez terhesseg vagy nem biztos,mivel mar 5honaposak vagyunk es a pocin is eleg jol latszik!:-D

Igy ha va;akit meg erdekel ez a kerdes en azt tudom mondani ha egyszer ott van es ha alig is de latszik a masodik csikk,akkor tuti,hogy terhessegrol van szo!Amugy fiunk lesz!Boldog babavarast a kerdezonek!

2010. nov. 29. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Jújj de jóóó!!!:-)))Gratulálok és Boldog Babavárást Kívánok!

7heteske

2010. nov. 29. 12:12
 16/20 anonim ***** válasza:
szia! 11 tesztet csináltam úgy kb 2 hét alatt, nagyon halvány volt, mikor 2 hetes körül lehettem, mikor már 4 akkor erősödött ( nem a a menszesztől számítva 4 hetes mert nem volt rendszeres így a baba később fogant), de kb 9 teszten alig látszott a második csík, elvileg kevés volt a hcg szint a vizeletben és most 18 hetes vagyok. Ne aggódj sztem menj el dokihoz és minden ok lesz. Sok sikert Neked!
2010. nov. 29. 12:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia előző vagyok, ne haragudj nem láttam, hogy már voltál dokinál. Nagyon Gratulálok és jó egészséget:D!
2010. nov. 29. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Gratula mindenkinek!!!!

Olyan jó ilyen kérdést olvasni,főleg,hogy happy end a vége,mert most én is ugyanebben a cipőben járok!

11 napja késik 3 tesztet csináltam eddig és mindegyiken ott van a halvány második vonal,de csak nem akar erősödni!

2 hét múlva megyek dokihoz!

Nektek egyébként a tünetek jelentkeztek rendesen vagy az sem???

2010. nov. 29. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!

22km

2010. nov. 29. 15:02
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is gratulálok mindenkinek!

Kedves 13.56-os! Kb 6-7. hét környékén voltak tüneteim (érzékeny lettem a szagokra, feszültek a cickók), de nem volt vészes. És a tünetek akkor kezdtek el enyhülni, amikor megismételtem a tesztet, ami ráadásul még halványabb is lett, mint az első. Aztán megismételtem a 10.héten is, az is halvány lett, akkortájt már egyáltalán nem éreztem semmit.

Mire eljutottam itthon a dokihoz, már eléggé be voltam tojva, hogy mi lehet. Aztán az ultrahangon megnyugodhattunk! Láttuk, hallottuk a kis szívét; még most is hihetetlen!

Nagyon drukkolok Neked, de Te is csak akkor fogsz megnyugodni, ha végre a saját szemeddel látod! Minden rendben lesz!!

2010. nov. 30. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!