A terhességi tesztnél, ha a kontroll vonal sokkal erősebb, mint a másik (ami nagyon halványan látszik csak) akkor az mit jelent?
Hogy babat varsz. Gratulalok!
(a kontrolvonal mindig ugyanolyan, a masik, a halvany csik a lenyeg)
Már fél éve? :D
De gratulálok én is. Ha halvány ha nem, pozitív a 2 csík.
Sok vagy kevés szerinted a félév?
Az első babámnál 2. próbálkozásra összejött.
Ne viccelj, de tényleg. Fél év az semmi. Azért mosolyogtam a "már" fél éve kifejezésen.
De nem is ez a lényeg, hanem a baba. :) Mégegyszer gratula.:)
Azt jelenti, hogy még bármi lehet, ha nem fog erősödni a 2. csík. Van akinek több teszt is halvány pozitív és mégsem terhes, pl. én is így jártam, az egyiken ráadásul 3 perc alatt jelent meg a 2. csík baba nélkül.
Úgyhogy még ne éld bele magad. 3 nap múlva tesztelj újra.
Drukkolok neked!
A fél év nem számít sok időnek, ráadásul neked van is már gyereked aki hamar össze is jött. Nekünk már lassan 2 éve nem sikerül még az első se! Na ez már soknak számít! :(
Teszteltem újra, ami egyértelműen pozitívnak bizonyult. Egy hét múlva megyek orvoshoz.
Nektek meg minél hamarabbi két csíkos tesztet kívánok, összejön meglátod. Szorítok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!