Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltam egy terhességi...

Csináltam egy terhességi tesztet és amikor megdöntöm a fény felé halványan látom a második csikot volt esetleg más is igy és késöbb erösödött a csik?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikorra nem vártad? Lehet, hogy erősödni fog 1-2 nap múlva.
2009. nov. 5. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elolvasod a használati utasítást leírja, hogy csak pár percig érvényes a teszt erdménye. Vagyis, ha pl. van 2 erős csík, ugye az azt jelenti, hogy terhes vagy, de ha már 1 óra múlva megnézed, és nincs rajta a csík, attól még terhes maradtál!A Te eseted, most olyn mint nekem volt pár hónapja!Meg csináltam a tesztet, és halványan látszott a második csík.Rá 3 napra megint csináltam egy másik fajta tesztet és negatív.Azóta se semmi!csinálj másik tesztet én azt tanácsolom.
2009. nov. 5. 17:38
 3/6 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy junius óta rendszertelenül jön meg átlag ciklushosszom 40 nap körül mozog,utoljára szeptember 16 volt meg,ha a számitásaim nem csalnak oktober 27 felé lehetett ovuláciom éreztem is hogy fáj a petefészkem azon az egy napon aznap hirtelen le is ment a höm már azt hittem megjön de semmi mostanában kéne akkor megjönnie de semmit nem érzek ma volt egy kis barnás folyásom ennyi de már az sincs
2009. nov. 5. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tesztelj 12 nap múlva megint, és látogass el az orvosodhoz mindenképpen, mert az nem normális hogy ennyire kitolódnak a ciklusaid.Én úgy tudom ilyen hosszú ciklusnál nem is biztos hogy van pé.Szerintem jó lenne ha csináltatnál egy hormon vizsgálatot.Egyébként meg nekem a múlt hónapban volt egy hasonló halványságú tesztem, ami a nap folyamán még erősödött is, de két nap múlva abszolút negatív volt a teszt, és 1-2 nap múlva meg is jött.

De neked azért sok szerencsét! :) És szorítok, hogy babás legyél! :)

2009. nov. 5. 18:14
 5/6 A kérdező kommentje:
van már idöpontom az orvosnál két hét mulva remélem nincsen semmi hormonproblémám soha nem volt és remélem nem is lesz kiváncsi vagyokmi lesz
2009. nov. 5. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Tesztelj 2-3 nap múlva. A csíknak erősödnie kell, bár van , akinél a színerősödés két hét múlva látható. Tartsd be az időt, amíg leolvasható az eredmény. Később ne!

A doki vérvizsgálattal azonnal megmondja, babás vagy-e, ez a tuti módszer.

2009. nov. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!