Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 18adik héten túl...

Szerintetek 18adik héten túl korai meg venni a babakocsit? Eléggé drága és most sokkal kedvezményesebb és megvennénk, de nem túl korai még? Ki mikor vette meg?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 14:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%

20, egy lengyel szörnyre nincs mit irigykedni. :D

Komolyan erre akarsz kiadni egy vagyont, kérdező?

Pl.: egy cybexért, peg pregoért... megéri többet adni, na de egy ilyen monstrumért?

2018. ápr. 25. 17:30
 22/28 anonim ***** válasza:
71%
Az első babánál 25 hetesen vettük meg, pont azért mert akciós volt. Most a másodikkal 30 hetesen vettük meg.
2018. ápr. 25. 17:37
 23/28 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem senki nem túrkált a kérdező pénztârcájában... Ő hozta fel az összegeket. Az, hogy valaki szerint felesleges drága babakocsit venni, csak egy vélemény volt! Szerintem is felesleges, de nem ez volt a kérdés.
2018. ápr. 25. 17:49
 24/28 A kérdező kommentje:

Hát pedig tudnék mesélni emberek mikre képesek kiadni több száz ezer ft ot

Pl koleganőm 149.000ft ért vett egy pihenőszéket de ha meg van rá a kreditje én ugy vagyok vele miért ne? Felesleges lehet de valakinek a drága cuccokat is meg kell venniük,hisz akkor miért árulnának drága babakocsit,pihenőszéket és minden mást,mindenre van igény erre is arra is.

Én sem bántom meg azt a fajta kismamát aki 5000ft ért vesz babakocsit mert akkor mire szüli,hova és miért? Ez már nem rám tartozik,bár én ezt nem sértésnek vettem,puszta véleménynek,de abban egyetértek hogy magyarországon rengetegg az irigykedő kismama ezt mindenki tapasztalhatja és tapasztalja is:)

2018. ápr. 25. 17:57
 25/28 anonim ***** válasza:
53%
Engem az bosszant, hogy mennyi pénzt elkérnek babacuccokért, mert tudjàk, hogy úgyis megveszik. Az pedig, hogy lengyel kocsi... ma már nem jelent semmit. A Cam-et is istenítik,pedig amit èn láttam, nagyon gagyi volt. Én nem lengyel kocsit vettem, mert nagy, nem fért volna el otthon az előszobában, bár megjegyzem, a mostanival is tili-tolizunk. Nem egyforma az emberek ízlésvilága, de ezèrt nem kéne a másikat szapulni. Mindenki vegyen olyat, ami neki tetszik és a pénztárcájának is megfelel. Köszi, hogy megosztottad velünk, melyik kocsi a kiszemelt. (Legalább nem az unalmasig sztárolt Stokke) Boldog babavárást, kedves kérdező!
2018. ápr. 25. 18:48
 26/28 anonim ***** válasza:
56%
Én nem venném/ vettem meg, mert màr volt vetélésem a 20. héten... Most 28 hetes vagyok. Még várunk 2-3 hetet vele.
2018. ápr. 25. 19:12
 27/28 anonim ***** válasza:

11 és 19hetesen. Tragédia 32 meg 40hetesen, dd akár szülés utén is lehet, tulajdonképp bármikor.

Vedd meg!

2018. ápr. 28. 22:40
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Off de annyira ostoba dolog az hogy a magyarországi kismamákat egy kalap alá veszitek hogy irigyek.....mi ez a butaság?! Más országban nincs irigy ember? Hogyne lenne! Éppúgy mint itthon. Külföldiekkel dolgozom (amerikaiak javarészt de angol, belga és olasz is van szép számmal) UGYANÚGY irigyek a vékonyabb kollégára, arra, ha valaki több fizut kapott, szebb ruhái vannak. Ez nem országfüggő! Aki ezt gondolja az nem tapasztalt eleget más országok nőiből és anyukáiból!

(nem, az sem tapasztalat hogy valaki kiszakadt külföldre élni, ugyanis ott soha nem fogják elfogadni a magyarokat annyira hogy bizalmi kapcsolatok alakuljanak ki. Sem más népeket akik azért mennek ki hozzájuk vmi aljamelòt végezni mert itthon nem tudtak megélni).

2018. ápr. 29. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!