Szerintetek 18adik héten túl korai meg venni a babakocsit? Eléggé drága és most sokkal kedvezményesebb és megvennénk, de nem túl korai még? Ki mikor vette meg?
Mi is kb a 18.héten vettük meg,mert nagyon jó áron volt!
Mi akkor már tudtuk,hogy biztosan kislány!
Ha megteheted,hogy ennyiért veszel babakocsit,akkor vegyél csak,de azért azt tudd,hogy annyival nem tud többet az a kocsi,mint egy 70-80 ezres!
Max szép és divatos!Ami amúgy nekem is fontos volt a vásárlásnàl😁
Koszonom szepen kedvesek vagytok:)
Termeszetesen leirom utolso valaszolo😊
A boltban néztük a tipusszámát nem tudom,de van webshopjuk es megkeresem ott:)
Amugy baby center az uzlet neve:)
Annyira irigyek vagytok, borzasztó , azért mert a legtöbb nőnek itt nincs pénze ilyen babakocsira, attól nektek nem tök mindegy hogy a kérdező milyet akar? Amúgy sem ez volt a kérdés. Egyébként az enyém is 240 000 Ft volt és köszönjük, nagyon szeretjük, 3 éves és még használja. Igaz nem Magyarországon lakom, és itt nem szokás az embereknek egymás pénztárcájában és életében turkálni.
Kérdező, nyugodtan vedd meg, én is akkor vettem amikor akciós volt 25 hetes körül voltam akkor. Sajnos, egy baba bármikor meghalhat a 39. héten, a szülés közben is, tehát olyan mindegy hogy mikor veszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!