Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 18adik héten túl...

Szerintetek 18adik héten túl korai meg venni a babakocsit? Eléggé drága és most sokkal kedvezményesebb és megvennénk, de nem túl korai még? Ki mikor vette meg?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 14:45
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lehet nem fogja értékelni:) de ez csak egy tárgy..nem a miatt veszem hogy ő higyan értékeli,hanem a miatt mivel én ezt így ajarom,én 200.000esben ajatom ő tolni na és nincs ebben semmi rossz
2018. ápr. 25. 15:09
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Az ára a te dolgod senkinek semmi köze hozzá. Ha most akciós ne habozz megvenni. ;)
2018. ápr. 25. 15:11
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
Vedd meg! Milyen kocsit szeretnél venni?
2018. ápr. 25. 15:24
 14/28 anonim ***** válasza:
72%

Mi is kb a 18.héten vettük meg,mert nagyon jó áron volt!

Mi akkor már tudtuk,hogy biztosan kislány!

Ha megteheted,hogy ennyiért veszel babakocsit,akkor vegyél csak,de azért azt tudd,hogy annyival nem tud többet az a kocsi,mint egy 70-80 ezres!

Max szép és divatos!Ami amúgy nekem is fontos volt a vásárlásnàl😁

2018. ápr. 25. 15:30
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
Nézd: ha bármi tragédia történik, a legkisebb gondod az lenne, hogy "uhh a francba nem kellett volna babakocsit venni". Morbid, de ha belegondolsz, igaz. Ezen az elven tehát abszolút nem korai!
2018. ápr. 25. 15:35
 16/28 anonim ***** válasza:
52%
18. Heten vettük meg, 360.000-rol volt 320-ra akciózva. Igen vehettünk volna kocsit a tiredekeert, de ez tetszett nagyon. Imádom használni, szerintem nagyon jó választás volt.
2018. ápr. 25. 15:50
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, milyen kocsit vennétek, de ha ez az álmod, akkor vedd. Mi nagyon sok kocsit megnéztünk, és nem a legolcsóbb tetszett meg, de nem volt másik, ami használhatóságban megközelítette volna ezt. Sajnáltam volna 300.000-et adni érte, ezért kompromisszumos megoldás született, de nem bántam meg. Mózest fél évig, sportrészt azóta használjuk napi szinten. Én nem cipelem a gyereket. Örültem volna anno egy ilyen akciónak, szóval vegyétek meg. Elárulod, melyik tetszett meg?
2018. ápr. 25. 16:11
 18/28 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen kedvesek vagytok:)

Termeszetesen leirom utolso valaszolo😊

A boltban néztük a tipusszámát nem tudom,de van webshopjuk es megkeresem ott:)

Amugy baby center az uzlet neve:)

2018. ápr. 25. 16:17
 19/28 A kérdező kommentje:
Adamex massimo és Adamex barletta a neve azthiszem ezt a 2tipust neztuk a barletta az olcsobb valamivel 180.000ft azthiszem a massimo meg 240.000ft kb 😊
2018. ápr. 25. 16:22
 20/28 anonim ***** válasza:
67%

Annyira irigyek vagytok, borzasztó , azért mert a legtöbb nőnek itt nincs pénze ilyen babakocsira, attól nektek nem tök mindegy hogy a kérdező milyet akar? Amúgy sem ez volt a kérdés. Egyébként az enyém is 240 000 Ft volt és köszönjük, nagyon szeretjük, 3 éves és még használja. Igaz nem Magyarországon lakom, és itt nem szokás az embereknek egymás pénztárcájában és életében turkálni.

Kérdező, nyugodtan vedd meg, én is akkor vettem amikor akciós volt 25 hetes körül voltam akkor. Sajnos, egy baba bármikor meghalhat a 39. héten, a szülés közben is, tehát olyan mindegy hogy mikor veszed meg.

2018. ápr. 25. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!