Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jaj drága egek. Kismamik, a...

Jaj drága egek. Kismamik, a babám lehetett? Tudom sokan írtak ilyet, de nagyon megvagyok "lepődve". Nem korai 15+5 hetesen?

Figyelt kérdés
Ezelőtt egy pár nappal a baloldalon olyat éreztem hogy mint amikor az idegrángatózás van,persze ugye az többször van egymásután,de ez csak egyszer volt.Majd pár nap után megint ugyanott.Ma pedig reggeli után lepihentem és a köldököm alatt éreztem valamit.Nincsnek pukkanások meg ilyenek.Nemsokra rá talán mégegyszer éreztem de abban nem vagyok biztos.Első baba és most nagyon izgatott lettem.Madarat lehetne fogatni velem.De félek esetleg nem is ő volt csak bebeszélem.Atya gatya most még örömömben sirni is tudnék.Háááát nemtudok mit mondani....
2009. máj. 26. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Hát...15 hetesen első terhességnél sztem korai. Nekem az első terhességnél 18 hetesen éreztem azt a bizonyos pukkanás félét, de a második terhességemnél, ha hasra feküdtem, akkor biztos nyomtam már a picit, mert akkor már 15 hetesen éreztem, hogy mocorog. De mindig csak akkor, ha félig" ráfeküdtem". Mert az egyik lábom fel volt húzva.
2009. máj. 26. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
45%

Előző vagyok.

Persze, attól még lehet, hogy Ő-t érzed. Olyan, amikor mozog, mint egy kis bélmozgás, pukkadás.

2009. máj. 26. 12:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit elbizonytalanodtam!Köszönöm hogy írtál!
2009. máj. 26. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Az én picim 14hetesen jelentkezett be először, akkortájt ritkán mutatta meg magát, de bizony bizony volt, hogy jelezte én is itt vagyok:) és első manóka.

És a védőnéni lepődött meg igazából, mikor egyszerre jegyeztük meg nem tetszik neki a hallgatózás, mert belerúgott a dopplerbe gondozáson 15/16hetesen(én felszisszentem, a kütyű berecsegett, ő mosolygott)

2009. máj. 26. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is elég korán éreztem az kisfiamat, egyáltalán nem hasonlított pukkanásra meg buborékolásra, bökdösés volt a javából. először csak 1-1 naponta-kétnaponta, aztán határozott mocorgás-helyezkedés. Szóval ehet h a babád volt, az anyai ösztönök nem hazudnak!

14 hetes + 18 hós

2009. máj. 26. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
1. válaszolónak: Miért lenne korai első babánál? Nincs erre semmiféle szabály. Első babát várom és pont a 16.hét betöltése napján már nem csak ilyen idegrángatózást éreztem, hanem odatettem 3 ujjamat összeszorítva a kezem a pocakomra óvatosan, és kicsit benyomtam, és bele is rúgott az ujjaimba 3x egymás után. Meg is ijedtem mert akkor éreztem először úgy, hogy belém is rúgott, előtte csak vasgolyó érzésem volt, mintha vmi nehéz arrébb gurult volna lassan egyik helyről a másikra. 17hetesen meg már úgy is éreztem hogy a kezemet nem kellett a hasamra tenni! Az ultrahangos mondta hogy bizony a vékony hasfalú nők sokkal hamarabb megérzik, mint aki kicsit ducibb, hiába első baba.
2009. máj. 26. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:

15 hetes voltam, amikor először éreztem határozottan, hogy bizony mocorog a bébi:) Keddi nap volt, azóta minden nap éreztem. Azon a héten pénteken mentünk uh-ra, mutattam a dokinak, hogy hol érzem pontosan, és kiderült, hogy bizony ott a lábikója, azzal kalimpál:) Most már nagyon intenzív, és már nem csak nyugalmi állapotban (ülés, fekvés), hanem folyamatosan bejelentkezik:) Úgyhogy nálad is a baba lehet a dologban:)

21 hetes pocakos

2009. máj. 26. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!Az már a kisbabád!Első babát várom és a buborékokat a 13.héttől érzem,ami a hetek előrehaladtával egyre erősödött.18 hetes voltam amikor este csak úgy a pocimon volt a kezem baloldalon és rendesen megrúgta,nagyon jó érzés volt.Most néha úgy játszom vele,hogy picit megbökdösöm és "visszaválaszol".

22hetes pocis

2009. máj. 26. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia én az első babámat várom, 15+2 voltam, mikor először éreztem. Egy héttel később már szabályosan kopogtatott. Szóval lehetett ő!

Minden jót!

37 hetes

2009. máj. 26. 14:17
 10/10 A kérdező kommentje:
De jó hogy írtatok köszönöm szépen!Azt fogom tenni hogy ezentúl fogom figyelni hogy milyen rendszerességgel érzem!A többire még rá is tudom fogni a bélmozgást,de ez valahogy más volt.
2009. máj. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!