Jaj drága egek. Kismamik, a babám lehetett? Tudom sokan írtak ilyet, de nagyon megvagyok "lepődve". Nem korai 15+5 hetesen?
Előző vagyok.
Persze, attól még lehet, hogy Ő-t érzed. Olyan, amikor mozog, mint egy kis bélmozgás, pukkadás.
Szia,
Az én picim 14hetesen jelentkezett be először, akkortájt ritkán mutatta meg magát, de bizony bizony volt, hogy jelezte én is itt vagyok:) és első manóka.
És a védőnéni lepődött meg igazából, mikor egyszerre jegyeztük meg nem tetszik neki a hallgatózás, mert belerúgott a dopplerbe gondozáson 15/16hetesen(én felszisszentem, a kütyű berecsegett, ő mosolygott)
Szia! Én is elég korán éreztem az kisfiamat, egyáltalán nem hasonlított pukkanásra meg buborékolásra, bökdösés volt a javából. először csak 1-1 naponta-kétnaponta, aztán határozott mocorgás-helyezkedés. Szóval ehet h a babád volt, az anyai ösztönök nem hazudnak!
14 hetes + 18 hós
15 hetes voltam, amikor először éreztem határozottan, hogy bizony mocorog a bébi:) Keddi nap volt, azóta minden nap éreztem. Azon a héten pénteken mentünk uh-ra, mutattam a dokinak, hogy hol érzem pontosan, és kiderült, hogy bizony ott a lábikója, azzal kalimpál:) Most már nagyon intenzív, és már nem csak nyugalmi állapotban (ülés, fekvés), hanem folyamatosan bejelentkezik:) Úgyhogy nálad is a baba lehet a dologban:)
21 hetes pocakos
Szia!Az már a kisbabád!Első babát várom és a buborékokat a 13.héttől érzem,ami a hetek előrehaladtával egyre erősödött.18 hetes voltam amikor este csak úgy a pocimon volt a kezem baloldalon és rendesen megrúgta,nagyon jó érzés volt.Most néha úgy játszom vele,hogy picit megbökdösöm és "visszaválaszol".
22hetes pocis
Szia én az első babámat várom, 15+2 voltam, mikor először éreztem. Egy héttel később már szabályosan kopogtatott. Szóval lehetett ő!
Minden jót!
37 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!