Cipekedés korai terhességnél?
Figyelt kérdés
Az előbb muszáj volt 20 kg-t cipelnem. A munkahelyemen kértek meg rá. Okozhat ez problémát korai terhességnél? (6 hetes)
Nagyon félek, konkrétan a sírás határán vagyok.
2018. ápr. 17. 10:53
1/9 anonim válasza:
Egészséges terhesség megszokott fizikai terheléstől nem szakad meg.
Ha eddig is ez volt jellemző a munkahelyeden, hogy cipekedned kellett, nincs miért aggódnod.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem volt jellemző (szerencsére).
2018. ápr. 17. 10:56
4/9 anonim válasza:
Elvileg egészséges terhesség esetén nem szabadna egyszeri alkalomnak katasztrofát okozni! Ha fáj tőle a hasad szólj a felettesednek, h állapotos vagy, és hidd el rögtön papirdobozokat fogsz hajtogatni...
5/9 anonim válasza:
Ezt előre nem lehet tudni, mindenesetre ne aggódj mert ha baj lenne akkor tudnád már. Belenyilallt volna vagy ilyesmi. Legközelebb mondd hogy nem csinalod mert nem vagy jól.
6/9 anonim válasza:
Én nem tudlak megnyugtatni. Nálam okozott, pedig egészséges terhesség volt, meg is maradt a baba, csak vérzéssel kórházba kerültem. Van olyan is,aki végig cipeli az egész várandóságot.És nemcsak a terhességtől függ, hanem az anya szervezetétől is. Miért nem szóltál, h terhes vagy?
7/9 anonim válasza:
20kg nem a világ vége. Ne legyünk már hamu pipőkék!
8/9 anonim válasza:
Drágaságos 7, ha majd bevérzel 20 kg emeléstől és leválik a mehlepényed, akkor mondd hogy "ugyan én nem vagyok hamupipőke, nem fogok sírni, majd jön másik terhesség..."
Érzéketlen sziklanő vagy, aki nem tudja hogy nem minden terhesség/szervezet egyforma. Nő vagy amúgy vagy egy kiskanál érzelmi szintű hapsi?
9/9 anonim válasza:
Ó arról tudnál.. ha semmit nem érzel, nem vérzel, minden rendben van. :) Egyszer nagyon megijedtem, 10 hetes kor körül voltam mikor nyúltam a gyerekért, ő hátravágta volna magát a betonon de felemeltem, ellenkezett, erősen belenyillalt a hasamba és egész nap fájt. Féltem azért rendesen, később vissza is mentem az ügyeletre mert megmozdulni alig bírtam a fájdalomtól. Vérzés nem volt, és baj sem, szerencsére, már meg is született. És nem először emeltem akkor a fiam (vagy 15 hós volt és 13 kg), a többi 66 millió alkalommal még ennyi se történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!