Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt az orgazmus a korai...

Árt az orgazmus a korai terhességnél? (5hét)

Figyelt kérdés
amióta megtudtam hogy terhes vagyok nem volt semmi, mert inszeminációval sikerült így nem mertük. Megmondom őszintén hogy nem a sex után van vágyam hanem az orgazmus után de nagyon. Egyszerűen félek hogy ez árthat ilyen korai szakaszban mert méhösszehúzódást okoz. 1 nappal mielőtt megtudtam hogy sikerült és terhes vagyok álmomban volt orgazmusom...az ellen nem tudok mit tenni. Ti mit gondoltok erről?
2017. dec. 2. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy árt vagy nem. Egészséges terhességgel cigánykerekezni is lehet, másnak meg minden tiltott és végig feküdnie kell. Hál'Istennek az előbbi a gyakoribb, szóval rajtad áll, mennyire vagy "parás", de az álombeli orgazmus ellen biztos nem tehetsz semmit.
2017. dec. 2. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy tudom-gondolom, ha minden oké , és normálisan csináljátok abból nem szabadna bajnak lennie . Ha esetleg elmegy, azt csak azért fogják erre, hogy legyen urugy,de valoszinu ugyanugy elment volna elobb utobb.... mert vmi gond volt vele eleve .
2017. dec. 2. 14:35
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2017. dec. 2. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Az orgazmus konkretan mehosszehuzodasokat es verboseget okoz egeszseges terhessegnel is (sot nem terhesen is). Az, hogy kilokodik-e az embrio a hatasara vagy megindul-e, attol fugg, mennyire "kapaszkodik", azaz mennyire eros. Ezt meg ugye nem tudhatja senki.
2017. dec. 2. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy szabad. Én is inszemes voltam, raadasul hármas ikres. De szeretkezni nem tudtunk, mert hiperstimulált voltam, annyira beduzzadtak a kismedencei szerveim, hogy a hüvelyembe az uh fej is alig fért be és sírtam közben a fájdalomtól, de a meddőségiben azt erőltették, saját dokim hasi uh-t csinált emiatt. Az orgazmus viszont jól esett. 10 hetesen görcsölgettem, így akkor a dokim átmenetileg eltiltott minket mindentől.
2017. dec. 2. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én négy hetesen úgy begörcsöltem utána, hogy levegőt sem kaptam, összeestem és fel sem tudtam kelni a földről 10 percig. Azt hittem, hogy nem marad meg a pici de hál istennek túlélte, én azóta tartózkodom, pedig jó lenne.

2017. dec. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!