Tippelős kismamik! Mire tippeltek? Csajszi vagy fiú?
2018. ápr. 16. 21:58
2/8 anonim válasza:
A has méretéből, formájából nem lehet következtetni, hogy fiú vagy lány. Még 39 hetesen is csak annyit, hogy terhes vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem az önmutogatás a cél!
Ugyhogy le lehet állni!
Aki tippelne az írjon!
2018. ápr. 16. 22:17
4/8 anonim válasza:
Te voltàl az, aki múltkor fehér felsőben kapta le magát? Ott is megmondták, még csak az sem látszik, hogy terhes lennél.
5/8 anonim válasza:
Igazság szerint én meg se mondanám, hogy terhes vagy.
6/8 anonim válasza:
De, a magamutogatás a cél! Egyrészt nem is látszik, hogy terhes vagy, másrészt, miért levetkőzve rakod ki magad? Harmadrészt, még ha látszana is valami akkor sem lehet a gyerek nemét megállapítani a has formájából! A férjed nem kiváncsi rád? Kissé öncélú, és beteges ez a magamutogatás.
7/8 anonim válasza:
Még nem látszik, hogy kismama vagy..ami ilyen idősen normális. Nálad edzetlenebb vagyok mégis kb 16 hetesen is simán mondhattam, hogy 2-3 kg felcsúszott a szabim alatt
Te tudod már?
( nekünk 18hetesen mondták meg.. ;) előtte tipp sem volt)
Egyébként csak tipp: lány
8/8 anonim válasza:
Szia miért kell bugyiba lenni? Hahaha
Jóhogy nem egy kacsával a testedben szemből tettél fel képet címszó:tippeljetek!
Hahahahaha
Képzeld elárulok valamit mikor az orvos 16-18 hetesen megállapítja hogy mi lesz akkor a nadrag rajtad lesz ám!
Hahahahah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!