Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciki ha az uh-s ágyról sem...

Ciki ha az uh-s ágyról sem bírok felkelni? Szégyenszemre a doki segített fel, mert szabályszerűen visszagurultam, nem bírtam felkelni. Nagyon égő, ugye? 37 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Égő? Én ma a fogorvosi székből alig tudtam kimászni.

Semmi gáz! Akinek nincs ekkora "terhe" az nem is tudhatja!

Elvégre sok változás történt..ez megviseli a testet!

És tudod mit, szülésnél sokkal hirtelenebb lesz a változás, ami majd jobban megvisel, de akkor a baba miatt nem fog érdekelni, de majd figyeld meg a szülés előtti és közvetlen utáni járásodat..

Nevetni fogsz, hogy mennyire másmilyen!

Hát csak ez a kicsi ok, hogy nem tudsz felkelni.

Sebaj! majd elmúlik..és jön egy jobb időszak!

2008. okt. 29. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már dehogy égő! A múltkor én pont ugyanígy jártam, mint te csak nekem ott volt a párom és ő segített!Én csak jót mosolyogtam rajta!Azért nem pici az a pocak amit cipelünk magunkal!Természetes, hogy ilyenkor nehezebben megy a felkelés!

34 hetes kismama

2008. okt. 29. 18:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon rendes volt a doki, mert egyből ugrott és segített(ráadásul a fogadott orvosom), csak még most is égek ha belegondolok.
2008. okt. 29. 18:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 hetes vagyok és a doki a vizsgáló székről segített le mert ahogy fel akartam kelni recsegett-ropogott minden izületem hastól lefelé. Szerintem nem égő, mert ilyenkor már nehezebb virgoncan mozogni. Én nem is sejetettem, amíg meg nem tapasztaltam :) Biztos a doki sem először tapasztalt ilyesmit :)
2008. okt. 29. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem égő!!! Sőt nekem a dokim a 34.héttől mindig segít "felkelnem" a székből magától. Meglepődtem először rajta, de aztán ő mondta hogy "tudja" nem olyan könnyű már ilyenkor mozogni, pedig férfi.:))

Most 37 hetesek vagyunk és mindig segít, a múltkor véletlen "otthagyott" a székben aztán szóltam neki és már szaladt is vissza és nem győzött elnézést kérni!:)

SZóval ezen ne aggódj egyáltalán, nem vagy vele egyedül! Sőt szerintem az a ritka aki ilyenkor még egyedül feltud onnan kelni.

2008. okt. 29. 18:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ez abszolut nem égő,én is igy voltam vele,csak nekem bunko volt a doki,cseszett segiteni,de az a kengyeles vizsgáló asztal volt,csak közölte,h ne hagyjam el magam...na gondoltam ekkora pocival,ha te letudnád magad tornászni a lábtartóról,meg a szűkágyról....ezért kellene minden szülészdokinak szülnie egyet természetesen,jó kis vajudási idővel,és a terhessége alatt lenne jóó nagy pocija..na meg egyet császárral,h tudja min mennek át a kismamák!!!
2008. okt. 29. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Az én dokim még akkor is segít felkelni az ágyról, ha nem terhes az ember. Én is jót szoktam magamban röhögni, hogy azon imádkozom, hogy ne rántsam magamra, mikor segít felkelni:D
2008. okt. 29. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! :) Nekem az asszisztensnő szokott segíteni, mert a doki addig a székéről kászálódik. :) Hát nem könnyű nagy hassal felkelni, ha meg oldalra fordulnék azon a keskeny ágyon, posszannék egy nagyot a földön. :)))
2008. okt. 29. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, sőt nagyon aranyos :) Mi a dokimmal ezen nagyon jókat mosolygunk. Az UH-s ágyat simán arrébb húzza velem, de én viszont már nehezen állok fel és segíteni kell. És én még csak 28 hetes vagyok :)
2008. okt. 29. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Èn 22 hetesen alig bírtam felkelni.. :) nincs ebben semmi,KETTEN vagyunk;a poci-a lakójával és én.. :)

Boldog babvárást!Ès könnyü szülést!!

2008. okt. 29. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!