Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a pólyáról?...

Mi a véleményetek a pólyáról? Akkor most kell vagy nem?

Figyelt kérdés
37 khm vagyok. A védőnőm szerint semmi szükség rá, bele se tegyem, de anyukámék folyton azt mondogatják (de persze rám bízzák, csak jót akarnak) hogy szerintük a gerince védelmében kell az még!! Van természetesen, már el is készítettem a picur érkezésére, de most akkor nem kell????? KÖSZIKE!!!!!! :-D
2010. jún. 12. 09:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó hozzászólóval, a csípődologban. :-)

Amúgy Én is görcsöltem ezen, végül úgy döntöttem, hogy a melegre való tekintettel kihagyjuk.

Inkább vettem egy jó kemény kispárnát, ha vendégek jönnek, majd azon foghatják meg, hogy stabilan legyen.

Aztán lehet, hogy ez marhaság...:-)

üdv:31h

2010. jún. 12. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:
A pólya azért hasznos, mert könnyebb benne tartani a babát. De könyörgöm, csak tudjuk már, hogyan kell.
2010. jún. 13. 15:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia a csecsemő osztályon úgyis abba fogják tenni, és így lehetőséged nyilik arra hogy megfigyeld hogy tetszik e a babáknak a pólya vagy sem. Ha sírni fog egyfolytában akkor tuti hogy melege van. Nekem Május közepén született a lányom mi kb.3 hétig használtuk a pólyát és szeretett benne lenni a lányom. A kisfiamat Augusztusra várom, és 3 hétig nála is használni fogom a pólyát.

30 hetes kismama

2010. jún. 13. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!