Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33. hétben vagyok. Lehet...

33. hétben vagyok. Lehet ilyenkor még nőgyógyászt váltani?

Figyelt kérdés
Ő tart táppénzen is. Az ingyenes, ha másik kerületben keresek sztk-s nőgyógyászt? Vagy akkor az már olyan, mintha választottam volna orvost, és fizetni kell neki?
2008. okt. 29. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, az sztk-ban, bármelyik kerületben is legyen, nem kell fizetni a nőgyógyásznak, az már más kérdés, hogy találsz-e olyat, aki elvállal a 33. hétben - én úgy hallottam, hogy ilyen idős terhesen már nem szívesen vesznek át, persze ez a dokitól is függ sztem, mindenképpen meg kell próbálni, ha nem vagy megelégedve a mostani dokiddal! Táppénzre pedig a háziorvosod vesz, én úgy tudom..

Üdv, egy 39 hetes kismama

2008. okt. 29. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Fura, én is úgy tudom, hogy házi orvos vehet táppénzre, szakorvos csak javaslatot tehet erre.

Szerintem, ha nagyon elégedetlen vagy, bizalmatlan, akkor próbálj váltani, még ha nehéz is, különben nagyon nyugtalan leszel.

Én legalábbis nem tudnék járno olyan orvoshoz, akiben nem tudok megbízni 100%-osan (én is ezért váltottam, igaz, én akkor, amikor még az elején voltam a terhességemnek)

39 hetes

2008. okt. 29. 10:01
 3/3 A kérdező kommentje:
A 6. terhességi hét óta, a nőgyógyászhoz járok 2 hetente a táppénzes papírért. (A háziorvosom nem szól érte semmit.) Lehet olyankor, ha valaki veszélyeztetett terhes, a nőgyógyász is táppénzen tarthatja.
2008. okt. 30. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!