Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vizgálaton vesetágula...

Tyukanyo1988 kérdése:

32 hetes vizgálaton vesetágulata volt a magzatnak mindkét oldalon 6 illetve 9 mm. Most nézték 33 hetesen 6 illetve 23mm. Ez mennyire veszélyes volt e valaki hasonlo helyzetbe?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha van lehetőségetek, akkor menjetek Bp-re a Bókay Utcai Klinikába dr. Máttyus Istvánhoz. Mi is hozzá járunk, a legjobb a szakmában.

Nekünk a 26. héten volt mindkét vese extrém tág. Az egyik orvos paráztatott, a másikat meg majdnem nem is érdekelte. Nem mondom, h nem kell komolyan venni, de nem is kell mindent elhinni. A másik veséje ahogy írod, majdnem hogy teljesen rendben van. Van, aki 80 évet leél egy vesével, úgy hogy nem is tud róla, hogy csak 1 van neki! Kitartás! Teljesen átérzem a helyzeted, 1 éve én is szinte pont ezt éltem át!

2018. márc. 28. 08:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Jo hir!

Kedden voltunk Nyiregyházán és az egyik vese már rendbe van a másik pedig egy nem nött. Más dolgot nem talált a babánál. Azt mondta ez majdnem minden fiu babánál elő fordul meg hogy kinövi 3 éves korára, de ha mégse akkor lehet szo mütétröl.

Ezért nem kell hamarabb szülni se. Ma vagyok 34 hetes és a doki szerint 2,5 kg a becsült sulya és hol van még 6 hét. Szoval nem fogják azonnal müteni se ahogy szalkán riogattak. Annyi hogy majd idöközönként nézni fogják neki.

2018. márc. 29. 05:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Na szuper, örülök :)

Nem is értem szalkán mit paráztattak ennyire.

Jó egészséget, könnyű szülést :)

9es.

2018. márc. 29. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem is értem, miért szeretnek ennyire riogatni az orvosok, főleg feleslegesen.

Örülök hogy jó híreket kaptál és hidd el ott Nyíregyen jó kezekben lesztek.

3-as voltam.

2018. márc. 29. 22:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Május 14 megszületett a kisfiam 4.1kg 56cm-rel.

Amivel riogattak hálistennek semmi nem volt igaz csak a vese tágulat de az is csak egyik oldalon.

2 hetes korában vinni kell uhra és az eredménnyel szakrendelöbe.

Egyébként haza vittük 4 nap a korházbol és egy tünemény és nem látunk semmi baját de ahova kell vinni fogjuk.

2018. máj. 22. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok, szép nagy baba :) jó egészséget nektek :)

9.

2018. máj. 23. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!