Ma voltam uh-n. Rákérdeztem, hogy fiú-e vagy lány. és
annyit mondott, nem biztos de lehet hogy lány, mert csak
egy csíkot lát de még minden elképzelhető (17 hetes
vagyok) Sokat változhat még?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 16:20
1/6 anonim válasza:
Szia! A lányokat nehezebb megállapítani. Többször hallottam már azt, hogy lányt mondtak és fiú lett, mint fordítva. A következő Uh-ig még ne fessétek rózsaszínre a gyerekszobát :-)
Boldog babavárást és jó egészséget nektek! 34 hetes km.
2010. jún. 10. 16:26
2/6 anonim válasza:
Nem kell izgulni, meg fogod tudni időben és még akkor is fel lehet készülni az érkezésére. Szerintem a leges legfontosabb, hogy minden rendben legyen.
Egyébként változhat még az álláspont, a 26 hetesen már biztosan tudni fogod, de már nem egyszer hallottam, hogy lányt mondtak, aztán mégiscsak fiú lett, de 3 D-s UH-on jobban látható a nemiszerve, ha nagyon kíváncsi vagy, akkor menj el egy ilyenre, de azt is inkább 26. héttől ajánlják, mivel akkor több mindent meg tudnak nézni a fejlődésén. De én is pl. 22 hetesen voltam már 3 D-esen.
2010. jún. 10. 16:30
3/6 A kérdező kommentje:
De elméletileg az egy csík az puncis nem?:)amúgy is picivel jobban azt szeretnék:)
2010. jún. 10. 16:30
4/6 anonim válasza:
Elvileg valószinűbb a kislány. Nekem azt mondták a szakemberek, hogy a sima ultrahang ugyanannyit mond az avatott szemnek mint a 4d-s, ha ott látnak valamit akkor nekik a 4d-s sem fog többet elárulni.
2010. jún. 10. 17:28
5/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem a 17. héten még korai ezt biztosra megállapítani.Képzeld a tesóméknak 8,5 hónapig azt mondták hogy kislányuk lesz.2 héttel a szülés előtt derült ki hogy mégis kisfiú! :) De a 21. héttől szerintem pontosabban látja majd a doki mert ez alatt a pár hét alatt is sokat fejlődik a baba és mindene átláthatóbb lesz.De drukkolok a kislányért! :) Minden jót!Szia!
2010. jún. 10. 18:27
6/6 anonim válasza:
Én szerencsés voltam mert a 12.heti uh-n megmondták egyértelmően, hogy kislány lesz és tényleg az lett, már 16 hónapos. Egy ismerősöm aki 1 hónappal később szült...szóval neki azt mondták szintén a 12.hetin, hogy kisfiú (nem ugyanoda jártunk) és később kiderült, hogy kislány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!