Ma voltam uh-n. Rákérdeztem, hogy fiú-e vagy lány. és annyit mondott, nem biztos de lehet hogy lány, mert csak egy csíkot lát de még minden elképzelhető (17 hetes vagyok) Sokat változhat még?
Szia! A lányokat nehezebb megállapítani. Többször hallottam már azt, hogy lányt mondtak és fiú lett, mint fordítva. A következő Uh-ig még ne fessétek rózsaszínre a gyerekszobát :-)
Boldog babavárást és jó egészséget nektek! 34 hetes km.
Nem kell izgulni, meg fogod tudni időben és még akkor is fel lehet készülni az érkezésére. Szerintem a leges legfontosabb, hogy minden rendben legyen.
Egyébként változhat még az álláspont, a 26 hetesen már biztosan tudni fogod, de már nem egyszer hallottam, hogy lányt mondtak, aztán mégiscsak fiú lett, de 3 D-s UH-on jobban látható a nemiszerve, ha nagyon kíváncsi vagy, akkor menj el egy ilyenre, de azt is inkább 26. héttől ajánlják, mivel akkor több mindent meg tudnak nézni a fejlődésén. De én is pl. 22 hetesen voltam már 3 D-esen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!