Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elképzelhető, hogy egy lány fél a pasitól/pasiktól és nem meri kimutatni/elmondani az érzéseit?
Elképzelhető.Van ilyen. Bár inkább az esetleges negatív reakciótól fél, nem a pasitól. Ha kellő megerősítést kapna, elmúlna a félelem. Saját tapasztalat.
21/L
inákbb nem kérdezek semmit, mert ez nem ilyen egyszeru. ilyenre lehet azt mondani hogy remenytelen eset...
van 1 lany, csak beszelgetni akarok vele, megismerni, de nem hajlando irni sosem. ugyanakkor a kozossegi oldalakon megtart. csak ennek nem tudom miertelme. :D
Hát, ennyiből nehéz megmondani...
Én pl úgy vagyok ezzel, hogy ha a fiú legalább egyszer kimutatja, hogy érdeklem, akkor írok neki... de ha azt veszem észre (vagy félreértem, és úgy értelmezem), hogy kicsit is érdektelen irányomban, akkor elbizonytalanodok, és nem merek közeledni. Élőben még ennél is sokkal rosszabb a helyzet :D Ott teljesen lefagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!