Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a lány még korainak tartotta a csókot a második randinkon? 17F
Én úgy vagyok vele hogy lehet érezni ha a lány is akarja - egyszer voltam ilyen helyzetben amit te írtál - hatalmas nagy lecke volt - utána már észre vettem a jeleket minden lánynál - ha igazán akarta - akkor kezdeményeztem - mert ezt elég cinkes helyzetnek tartom :S -
Most vagy korainak tartotta vagy még nem biztos benned - szóval kétesélyes a dolog
22F
Szia!
Lehet picit korai volt,de elöfordulhat ,hogy váratlanul érte a dolog. Szerintem a legközelebbi randin picit fogd magad vissza.Bár,ha tényleg jól érezte magát biztosan nem hibáztál.
Nyugi, mindent bele,de csak tempóval.
19/L
11:14
A lányok hihetetlenűl bonyolúltak, ez tény, de a fiú azért fiú, hogy felfedezze, megismerje őket! :D Ami izgalmas feladat, feltéve ha kap az ember pozitív visszajelzést a leányzótól! ^^ A kamaszkor nagyon szép tud lenni, ha sikerül az embernek megismerkedni a másik nemmel... ^^
11:28
Nem annyira bonyolultak - csak mi pasik szeretjük túlbonyolítani a dolgokat :)))
22F
11:31
:D Hozzáteszem, a lányok igyekszenek ködösíteni, bonyolítani, játszani... XD Tehát nehezebbé tenni mindent, hogy dolgozzon meg értük a fiú és legyen mit felfedezni! XD Egyébként gyakran én is túlbonyolítom a dolgokat az élet minden területén! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!