Akiknek 3 gyerekük van mekkor a korkülönbség a gyerekek közt? Mindegyik tervezett volt? Vállalnátok még egyet?
5 és 8 év a korkülönbség, 14, 9 és 1 évesek. Nem lesz több, két császár után el is kötöttek.
Mindegyik tervezett. Nagy korkülönbséget akartunk, de a legkisebb picit nehezebben jött össze, mint a tesók. :)
36 vagyok. Tudom, hogy sokan 40 körül várják az elsőt, de én úgy érzem, hogy annyi idősen már túl idős lennék egy újabb gyerekhez. Mindenképp megálltunk volna három után.
Mire újra babázni akarok, hozzák a nagyok az unokákat. 🤣
4,5 illetve 4 év van köztük. Így terveztük, és szerencsére sikerült is.
Több nem lesz, pont jó így az életünk, illetve korban sem lenne már számomra ideális.
1. 11 eves lany
2. 15 hós fiu
3. 35.hetes vagyok
Amikor terhes akartam lenni terhes lettem olyan nrmu lett mindig smilyet akartunk.
Desszertnek meg egy kislany lesz majd
11,9,2 evesek.
A 2.veletlenke😂 de orultunk neki csak kicsit kesobbre terveztuk.
Minharom fiu igy azert meg nem vetettuk el a 4.baba temat.
9,5 éves a kisfiam, 7 illetve 4,5 évesek a csajok.
Mindhárom gyerkőc tervezett volt, és akkor is jöttek, amikor szerettük volna. Mivel mindegyikük császáros volt, és a lányokkal nagyon problémás terhességeim is voltak (a pici koraszülött is lett), így 4. gyerek teljességgel kizárva.
3 kislány.
Az első kettő között 19 hónap a különbség, a harmadik három évvel fiatalabb a középső gyermeknél.
Tervezett volt mindhárom, körülbelül ekkora korkülönbséggel is szerettük volna. Szeretnénk majd még egy gyereket 1-2 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!