Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel kenhetem be a lábaimat...

Mivel kenhetem be a lábaimat ha fájnak?

Figyelt kérdés

Nem zsibbad, csak olyan kellemetlen érzés mintha nem is az én lábaim lennének.

Köszönöm:32 hetes kismama

2008. okt. 28. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan mint nekem 33 hetes vagyok. Sajnos semmivel sem igazán lehet kenni, mert az ilyen gyógyhatású készítményekben sok a vegyi anyag..esetleg ha kék-zöld foltjaid vannak arra lehet árnika krémet, de ezt az idegenláb érzést el kell viselni..leginkább a magnézium, kalcium segíthet , de az sem sokat...

Ha szedned kell a verapamilt, vagy a szalbutamolt, annak még a mellékhatásai is ezt fokozzák sajnos.

kitartást!!!! Polcold fel ha van időd az segít kicsit..meg éjjel is tehetsz a bokád alá egy nagypárnát.

2008. okt. 28. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a tigris balzsamot használom, kínai mentolos krém, természetes összetevőkkel. Nagyon jól hűsíti a bokát, lábat és megszűnik a kellemetlen érzés. Persze ebből sem szabad a fél tégelyt rákenni, de kis mennyiség is segít:

37 hetes kismama

2008. okt. 28. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt tigrises tapasz, de megkérdeztem egy itteni kínait, és azt mondta, ha terhes vagyok addig inkább ne használjam, mert a benne lévő hatóanyagok felgyorsítják a szülést a vérkeringés-hatás miatt.

Üdv 1. válaszoló.

2008. okt. 28. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem is voltak lábpanaszaim, az orvos Lioton gélt irt fel rá. Tudom hogy nem mindenkinek egyformán hatnak a gyógyszerek, de nálam 100%-ig bevált!

Üdv:

39hetes kismama

2008. okt. 28. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Bárcsak gyorsítaná... Most, hogy mondod kenek is magamra vagy fél tégellyel...:-DD
2008. okt. 29. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!