Nagyon aknés a bőröm.18 hetes terhes vagyok. A börgyógyász azt mondta, hogy nem kenhetem semmivel, mig terhes vagyok, utána meg a szoptatás miatt?
Voltatok már ilyen helyzetben? Nem zsíros a bőröm,hanem inkább száraz, de nagyon ronda, a mellkasomon, az arcomon, a hátamon....jön a nyár, és egy trikót sem vehetek fel.
Segítséget kérnék, hogy aki ilyen volt a terhesség alatt, az használt-e valamit és ha igen, akkor mit.
köszönöm a válaszokat előre is.
Bocsi, azt nem írtam,hogy idáig is aknés volt a bőröm, csak nem ennyire. Szóval nem a terhességtől jött ki. Csak hogy nem kenhetem amivel idáig kentem, mert szteroid van benne, és azt terhesen nem lehet.
Amúgy érdekes, mert az előző terhességemnél, nekem is nagyon szép volt a bőröm, most viszont nagyon ronda....
Próbálkozz esetleg a shea vajjal:
Ami még eszembe jutott, hogy a Sudokremet is biztosan használhatnád, hiszen ez babakrém, az is jó nagyon sok bőrbajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!