Ez bonyolult lesz, de lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Utoljára január 30.-án volt menzeszem. Rendszeresen volt szex. Febr.26-ra nem vártam, nem is jött. Hétfő óta enyhén barnázom, de csak annyira, hogy pisilés után törlésnél látszik, de betéten nem. Ma voltam dokinál, hüvelyi uh-n látszott, hogy megvastagodott méhnyálka, 1,72 cm tüsző a petefészekben. De! Nem lát semmi mást. Jah és 26-án érzékeny teszt Predictor nagyon halványan mutatta, rá két napra x-epil nem. Aztán újra Predictor, erősödött a csík, és rá két napra x-epilen halványan látszott. :D Ezért egy hét múlva vissza kell mennem, mert a teszt előbb mutat, mint az uh.Lehet, hogy terhes vagyok, lehet, hogy nem. Ezt nem értem. Volt valakinek ehhez hasonló? Ha terhes vagyok miért van még tüszőm? Mikortól lűtható uh-n, hogy készülődik valami?2018. márc. 7. 17:11
1/16 anonim válasza:
HCG hormont nem vizsgalt a doki? annak mar emelkedni kellett volna. most késik 10 napja, ha minden igaz, szerintem lehetsz terhes, csak nyugi, ne éld bele magad, probálj meg normálisan élni, mint eddig,mert igy beleőrülsz az izgalomba.
2/16 anonim válasza:
Nekem a menzesz napján nem látszódott semmi, csak megvastagodott nyálkahártya, utána teszteltem pozit 3 nap múlva, 6 hetesen 3 mm-es embrió látszott.
3/16 A kérdező kommentje:
Most csináltam délutáni vizeletből facelle tesztet, már az is mutatja a két csíkot 1 perc után, és hányingerem van két napja. Remélem jó lesz, csak az zavar, hogy miért van a petefészekben tüsző?
2018. márc. 7. 18:02
4/16 A kérdező kommentje:
Nem volt hcg mérés, de biztos nő, mert először csak az érzékeny mutatta halványan, aztán az érzékeny erősödött, majd mutatta a gyengébb minőségű is, és most már délutáni vizeletből a gyenge is mutatja.
2018. márc. 7. 18:03
5/16 anonim válasza:
Ha van lehetőséged, menj el egy laborba hcg mérésre, és rá két napra menj el megint, ha emelkedik akkor gratulálok! :)
Nekem se mért a doki hcgt, én is így mentem el magánba vérvételre hogy megnyugodjak. Duplázódott szóval így biztosra vettem a terhességet
6/16 anonim válasza:
Túl korán voltál dokinal. Ezért nem látott meg semmit. Betöltött 6 hét előtt biztosan nem fog látni sokmindent, utána viszont 7hetesen mar 90% valószínűséggel szivhangot is. Teszt szerint terhes vagy de kell h a doki is kiadja h elő embrió van! Hivatalosan onnantól leszel terhes.
7/16 A kérdező kommentje:
Jövő héten szerdán megírom, hogy mi lett belőle. De biztos emelkedik a hcg, hogyha ma már a facelle délutáni vizeletből is mutatta szépen. Nem?
2018. márc. 7. 21:34
8/16 anonim válasza:
Nekem január 21-én volt utoljára, tegnap voltam uh-on, már volt szívhang is. Pici türelem, igaz ilyenkor nehéz. Szorítok!
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, de arra tud választ adni valaki, hogy ilyenkor miért láthatott majdnem érett tüszőt a doki? azt mondta, hogy mivel barnázom ez jó is lehet, majd egy hét múlva meglátjuk. A megvastagodott nyálka az jó tudomásom szerint, de úgy izgulok csajok/fiúk. :)
2018. márc. 8. 17:41
10/16 anonim válasza:
figyelj ritka esetben előfordul un. szuperterhesség, mikor már egy megtermékenyült petesejt mellé megtermékenyül még egy, de kicsit később, mondjuk 2-3 hónap különbséggel. NAgyon ritka, de van ilyen, szóval előfordulhat, hogy annak ellenére hogy terhes vagy, van egy majdnem érett tüsződ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!