Hogyan tudom eldönteni, hogy az alhasban jelentkező nyilallásszerű fájdalmak veszélytelenek-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Eddig is voltak,de most,hogy a 8. hétbe léptem,sokkal gyakoribbak lettek.2008. okt. 28. 11:54
1/4 anonim válasza:
Ha éles, hasító jellegű, az sajnos nem jót jelent, főleg ha vérzéssel és hőemelkedéssel párosul.
2/4 A kérdező kommentje:
Vérzés nincs,a fájdalom pedig olyan pár másodpercig tartó nem túl erős de kellemetlen fájdalom.
2008. okt. 28. 13:01
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is így volt, most 10 hetes vagyok. Ha nem tart sokáig és nem vérzel, akkor nincs baj, a méhszalagok nyúlnak. Nekem volt olyan is, hogy álltam is összegörnyedtem, akkorát nyilallt a hasamba. Nálam a 9. hétre elmúltak a nyilallások és már csak nagyon ritkán érzem, főleg olyankor, amikor kicsit túlhajtom magam.
Szóval ne aggódj, de ha az megnyugtat, kérdezd meg az orvosod, ha tudsz vele mondjuk telefonon értekezni.
Boldog babavárást!
4/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem a dokival,ő is azzal nyugtatott,hogy csak a méhszalagok nyúlnak,azt érzem.Meg is nyugodtam,hogy beszéltem vele,de érdekelt,hogy van -e valakinek hasonló tapasztalata.Köszönöm a választ és megpróbálok kevesebbet aggódni.....
2008. okt. 28. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!