Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 heti terhességnél 2-3...

31 heti terhességnél 2-3 óránként jelentkező keményedés normális?

Figyelt kérdés

nem mindig jár fájdalommal.

néha olyan mensis görcsök....

első baba

2011. jan. 18. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális, de attól lehet az is. Legalábbis nekem nem voltak ilyenek, vagyis volt néha, de nem sűrűn.
2011. jan. 18. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon nem normális. Azonnal KÓRHÁZ. Én ugyan így voltam és egy éjszakát halogattam a kórházat. Már éjjel percenként keményedtem reggel mentem kórházba, 1 hétig tudták visszatartani a babát 33 hétre született. Már minden Ok hála Istennek de az volt életem legszörnyűbb időszaka
2011. jan. 18. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Tegnap tele volt a hírek a sok szüléssel és koraszüléssel a melegfront miatt. Ezzel nem szabad játszani. Legfeljebb hazaküldenek, de ennyit megér a babád egészsége. előző voltam.
2011. jan. 18. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Kedves 2.

Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig volt a babád kórházban? Miken estetek keresztül?

Kérdező:

Mennyi magnéziumot, nospát szedsz?

2011. jan. 18. 15:26
 5/13 A kérdező kommentje:
csak magnézuim citricit reggel 2.utánna leáll és csak akkor jön lö hapakolok hajolgatok de minden áldott reggel mensis görcskre kelek. más szt ez normális
2011. jan. 18. 15:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Hála Istennek nem voltunk sokáig kórházban annak köszönhetően, hogy másnap mégis bementünk a kórházba. Tüdőérlelőt kaptam ami már addigra hatott mire szültem. A kicsimnek így is tüdőgyulladása volt 1 hétig. 8 napig voltunk kórházban. A korához képest nagy és erős baba volt 2350g.

Láttam sok koraszülöttet, hát egy életre megjegyeztem. A 31 hétre született babák olyan 1800, 2000g körül vannak és olyan 3, 4 hétig vannak kórházban. Sokkal nagyobb az agyvérzés és a maradandó károsodás veszélye.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kicsimnek semmi baja nem lett.

2011. jan. 18. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a méhszájad megnyílt. Ne legyen igazam. Majd írj hoy mi a helyzet.
2011. jan. 18. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
A normális a tünetmentesség.
2011. jan. 18. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ, sok egészséget a babádnak.

Kérdező:

Én napi 6 db Magnerotot szedek és 3 db nospát, mégis görcsölök, keményedek. Pedig fekszem javarészt.

Feküdj le, ne hajolj, ne pakolj.

Menj orvoshoz.

2011. jan. 18. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem is volt, kicsit megnyílt a méhszájam, 1 éjszaka voltam kórházban meg másnap, kaptam 1 üveg magnéziumot, meg tüdőérlelő injekciót, majd a 38.héten szültem meg.
2011. jan. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!