Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi hány keményedés normális...

Napi hány keményedés normális 37 hetesen? Picit fájnak is. Ezek lennének a jóslók?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ezek már lehetnek jóslók.ezek kb 20 30 másodperig tartanak.
2011. jún. 10. 20:39
 2/7 alaszka ***** válasza:
Szerintem ilyenkor akár napi tíz is normális.Én is 37 hetes vagyok, de nekem volt olyan már 28 hetesen is, hogy kb 8 volt egy nap. A jóslók picit fájnak is, de nekem még eddig csak egyszer volt olyan. Az nem is keményedés volt, inkább olyan mensis görcs, meg derékfájás.
2011. jún. 10. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:
hát majd számolom akkor, de szerintem 10nél jóval több volt ma.
2011. jún. 10. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát igen!!! Ez már jósló! És a keményedés is egyértelműen arra utal, na de ha már görcsölgetsz is, akkor az már meglehetősen biztos! Szóval már a célegyenesben vagy! További boldog babvárást,könnyű szülést, és egészséges babát kívánok!!!!
2011. jún. 10. 23:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már nagyon várom! semmit nem tudok aludni, tudom egy csecsemővel sem lehet sokat,d e talán ennél többet :D

2011. jún. 11. 06:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyiban fog változni a helyzet, hogy most lenne rá lehetőséged, hogy aludj, de nem tudsz, baba mellett tudnál, csak a lehetőség múlik el:)
2011. jún. 11. 06:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Olyasmi :) Már egy nagyobb gyerkőc van, ő hagyna már aludni.

Nem baj, újabb 4 év, és talán megint sikerül :D

2011. jún. 11. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!