Mikortól kell hogy legyen előtej? 36. hetet töltöttem ma be, de még semmi jele, csak jóslóim vannak. (ha lehet a folyamatos alsóháttáji fájást és a naponta többször jelentkező hasi keményedést, görcsöket annak venni. )
Egyáltalán nem kell, hogy legyen előtej!
Valakinek van, valakinek nincs, ez nem jelent semmit.
Nem mindenkinek van szülés elött előteje.És akinek van annak is változó hogy milyen mennyiségben.NEkem a Fiamnál nem volt egyáltalán.Pedig amikor már túl vittem azt is megpróbáltuk, hogy kézi fejővel jön-e, hátha arra beindul a szülés.Akkor azt olvastam valahol, hogy erre az ingerre beindulhat, de nem történt semmi.
Most 29+6 napos vagyok, és pár héttel ezelött észleltem, hogyha megnyomom a bal cicim jön 2-3 csepp előtej, de a másikból nem.Szóval ez is egyéni mindenkinél! Ne aggódj ezen semmi nem történik ha nem jelentkezik! :)
Viszont jól sejted, az hogy naponta többször megkeményedik a hasad azok a jóslók, de sajnos ez sem jelent semmit!
A fiammal csak az utolsó 2 hétben jelentkeztek nálam ilyen keményedések, most viszont már 20 hetes korom óta vannak, most kell szednem magnéziumot emiatt, nehogy sulyosbodjanak.NEked ez ellen már semmit nem kell tenned, hiszen nagyon közel vagy a végéhez, és ez azt jelenti a méhed már gyakorol a szülésre. :)
Könnyű szülést majd, és jó egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!