Honnan tudom megkülönböztetni a keményedést attól, hogy befeszül a fiam?
Ne nézzetek hülyének, de tényleg nem tudom. 31 hetes vagyok és naponta többször érzem,hogy pár percre befeszül a hasam különböző részeken. Van,hogy felül, van,hogy oldalt, de van,hogy alul is. Barátnőm szerint,amit lent érzek, az a keményedés. De ennyi erővel, lehet,hogy éppen lent nyomja ki valamijét, nem?
köszi
szia!
ha bekeményedsz akkor az az Egész hasfalra vonatkozik - ilyenkor az olyan mint egy hatalmas kőkemény dinnye! - szinte még kopog is! ha viszont kinyomja magát valahol akkor csak az adott helyen és picit a környékén kemény de simogatásra arrébb megy.
na, ez az ami nem történik meg ha bekeményedsz - azt simogathatod.. :D az nem fog arrébb menni :)
Nekem ha bekeményedik a hasam akkor az egész kemény és lüktetni is szokott.
22hkm
Kemenyedesnel az egesz mehemnel ereztem, hogy megfeszul, osszehuzodik, meg lent is, hatul, bent, mindenhol. Mintha egy nagyobb, puhabb labda hirtelen osszehuzodna kisebbre es kokemenyre.
A mehszajam kornyeken lent is ereztem ilyenkor egy feszito erzest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!