5-6 hetes terhes vagyok. Orvosnál még nem voltam. Szerintetek baj lesz?
Észrevettem pár barna pöttyöt pisilés után, kb.mint 2 mákszem.
A tisztaságin nagyon kevés, kb.egy vékony barnás csík, alig észrevehető. Ez bajt jelenthet? Vagy lehet felfázás?
Nekem volt ilyen. Azonnal kórházba mentem. 3 napig bent tartottak, kaptam hormonpótlást. Szerencsére semmi baj nem lett, de egyáltalán nem biztos, hogy te is ilyen szerencsés leszel. Pláne, ha nem fordulsz orvoshoz. Mert még akkor sem biztos, hogy meg tudják menteni a terhességet, de nagyobb rá az esély, mintha te még dolgozhatsz, meg keresed a kifogásokat. Én a helyedben azt csináltam volna, hogy szóltam volna a munkahelyemen, hogy azonnal kórházba kell mennem, felültem volna a buszra és elmegyek a kórházba.
Amúgy az, hogy most csak barnás, honnan tudod, hogy 1 óra múlva nem dőlni fog belőled a vér?
Felfázás meg hogy lenne? Az a húgycsövedből jön és pisilésnél látszik, nem a hüvelyedből jön és nem a fehérneműn látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!