Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes terhes vagyok....

5-6 hetes terhes vagyok. Orvosnál még nem voltam. Szerintetek baj lesz?

Figyelt kérdés

Észrevettem pár barna pöttyöt pisilés után, kb.mint 2 mákszem.

A tisztaságin nagyon kevés, kb.egy vékony barnás csík, alig észrevehető. Ez bajt jelenthet? Vagy lehet felfázás?

2018. márc. 1. 15:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem fizikai munkát végzek. Biciklizek kb. fél órát, meg lépcsőzök valamennyit. Esetleg felfázhattam a hideg miatt?
2018. márc. 1. 15:58
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Húzzál el az orvoshoz - a gyakori nem erre van kitalálva, hogy itt orvosoljunk betegeket.
2018. márc. 1. 16:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz azonnal, nekem is így kezdődött, mire beértem a kórházba már vérzés volt. Kaptam progi pótlót, de így is elment a baba sajnos
2018. márc. 1. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj, de hogy akarsz így másért felelősséget vállalni, ha az interneten kérdezgeted, hogy baj-e, ha 5-6 hetes terhesen vérzel?? Igen baj. Menj orvoshoz, lehet, hogy csak progeszteronra van szükséged, de lehet, hogy más. Én biztosan félteném annyira a babát, hogy rohannék a dokihoz.

Remélem rendben leszel!

2018. márc. 1. 16:16
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem vérzek! Este 8ig dolgozok, gondoltam addig beírom ide, hátha volt így valaki.

Nem tudok szaladni azonnal orvoshoz míg nem jön váltás! Amúgy ez reggel volt azóta nem.

2018. márc. 1. 16:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A barnàzás is vér sajnos... Jó lenne ha mielőbb látna orvos (persze csak ha szeretnéd megtartani a babát!),mert ha csak progihiány, az könnyen orvosolható pótlással.

Nekem mindkét babával volt barnàzás, az első elment, a második megmaradt, de a 16.hétig barnáztam(és aggódtam) vele is.

2018. márc. 1. 16:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is elmennek orvoshoz a helyedben.Nekem terhesség alatt egyszer fordult elő.Bent tartottak megfigyelések egy napig, aztán nem ismétlődött és haza engedtek jotanaccsal hogy ne sportoljak ne emeljek.A biciklizés terhesen lehet felejtős lesz
2018. márc. 1. 16:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Természetesen mindenképp elfogok menni, de rögtön nem tudok, mert 30kmre van a legközelebbi kórház, estig dolgozom és autónk sincs, hogy azonnal induljunk. :( Remélem nincs semmi gond, talán annyi nyugtat, hogy csak reggel volt egyszer és azóta nem volt pisilés után sem semmi.
2018. márc. 1. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
De, vérzel, a barnázás is vér, csak annyi hogy már megalvadt, ezért barna a színe. Nem értem , felnőtt nőnek nincs ennyi esze ? Tök mindegy , hogy piros, barna , rózsaszín , halvány piros , halvány cseresznye színű, rozsdabarna ez MIND vér, tehát vérzel. Én is véreztem , pontosabban bocs barnáztam a hatodik héten rohantam az ügyeletre, nem ide irogattam.
2018. márc. 1. 16:45
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Ez a nem tudok elmenni mert 30 km-re van, és nincs autó, akkor az ilyen ne vállaljon gyereket. Képzeld, én meg Londonban laktam, autóm eleve nem volt, három metróval + 2 busszal kellett menni a kórházba, és elmentem. Ja, a munkahelyről meg el lehet menni. Mindez akkor ha kell neked ez a gyerek, de nem úgy tűnik.
2018. márc. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!