Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebben az esetben ti elmondanát...

Ebben az esetben ti elmondanátok a közvetlen főnökötöknek már az elején, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés

Elég baráti a kapcsolatunk, sok mindent meg szoktunk beszélni egymással.

Az ok, amiért felmerült, hogy esetleg egyszerűbb lenne, ha elmondanám neki már az elején (tehát azért még a 12. hét betöltése előtt), hogy el tudjak menni a vizsgálatokra. Egyszemélyes kis üzletben dolgozom, ahol nagy szívás tud lenni a helyettesítés, főleg, ha hirtelen jön valami. A munkaidő olyan hülyén jön ki, hogy amikor dolgozom semmi nem fér bele, se munka előtt se munka után, tehát csak szabadnapon tudok dokihoz menni, az meg az esetleges cserék miatt még 2-3 másik embert érinthet.

(Amúgy szeretem a munkahelyem, és a kollégákkal, főnökkel baráti a viszony, tehát nem szarok rá magasról, hogy velük mi van...)

2018. febr. 28. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Én azonnal elmondtam, hogy beleptem az ajtón. :D

Mit kerteljek? Ha vetélés van is tudna róla, pláne ha pont a munkahelyen kezdődne. Kirugastól nem féltem, az meg nem jött rosszul, hogy kicsit figyelmesebbek. Titkolni sem tudtam volna, mert a 20.hetig hánytam. Fujj, de rossz volt. 🙄

Viszont igazuk van a többieknek, ha akarod megoldod a vizsgálatokat és nem mondod el neki.

2018. febr. 28. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem

Én 8-6 ig dokgozom

7 kor indulok itthontól, mert 1 h az út..

Este 7re mentem dokihoz...mint amúgy is..

1 nap szabit vettem ki( védônő: háziorvos)

1 nap később mentem 1 órával ( vérvétel)

Nem tudtam eljönni akkor pár nap szabira mert a munka nem annyira engedte, pedig úgy akartam.

12. Hetire magánklinikán voltam, munkahelytől 10 percre... Leléptem 1,5 órára( ebédidőmben)

És elnindtam...

Azóta havi 1 nap később megyek 1 órával( védőnő)

Terheléses cukorra vettem ki egy napot..

2018. márc. 1. 04:52
 13/13 anonim ***** válasza:

12. Vagyok

Ez mind 6 hónap alatt( sztem nem sok)

2018. márc. 1. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!