Ti elmondanátok a családnak Karácsonykor?
Lombikunk volt. Mai UH (7+5) 9,5 és 9,8mm CRL, mindkét baba pulzál (6 nappal ezelőtt 4,7 és 5,8 mm voltak, már akkor is szívhanggal). A szülők és a testvéremék tudják, hogy sikerült. De ők is 1 babáról tudnak, pedig 2 van :)
Ti elmondanátok Nekik és a nagyszülőknek, hogy ikrek lesznek? Vagy még korai? Én még mindig csak uh-tól uh-ig tudok gondolkodni. Alapjáraton nem mondanék semmit a 12. hétig, de Karácsonykor nagyon különleges ajándék lenne, és hatalmas boldogság...
Igen. Miért ne tennéd?
Attól félsz, hogy esetleg az egyik elmegy? Ha már a terhességről tudnak a 12. hét előtt, gondolom egy vetélésbe (ne legyen!) is beavatnád őket.
En elmondanam. De ez szerintem a kapcsolattol fugg. Nyilvan, ha mar magarol a terhessegrol tudnak, akkor joban vagytok.
Drukkolok, hogy mindket baba megmaradjon es hogy rendben legyen a terhesseged.
Én elmondanám. Tudtak a vetélésemről, sőt a tesóm vitt be a kórházba. Volt egy másik terhességem is, ami a jóval a 12. hét után szakadt meg...Előtte sem hittem ebbe a 12. hétig ne mondjuk senkinek, valahogy bennem azt az érzést keltette, mintha eleve arra készülnénk, hogy baj lesz. Akik hozzánk közel álltak, mellettünk voltak akkor is, mikor gond volt...nekem ez így természetes. Persze akiinek úgy esik jól, hogy csak a 12. hét után mondják el, nekik is igazuk van. Nekem segített a tudat, hogy a szüleim, tesómék drukkolnak, hogy minden rendben legyen. Gratulálok a két babához, kívánok jó egészséget, problémamentes várandósságot!
22hkm
Szia.
Nagyon gratulálok! :-)
Én tuti nem tudnám magamban tartani, 5 éve próbálkozunk.
Valami olyan meglepit csempésznék az ajándékba, ami erre utal!
Mi januárba kezdjük a lombikot.
Ha van időd leírhatnád, hol miként zajlott a beültetés (hanyadik, költségek, várakozási idő...).
Köszi!
Jó egészséget, boldog babák várást! :-)
Boldog karácsonyt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!