5 hetes kismama vagyok! Még csak a páromnak mondtam el, miután pozitív lett a teszt 1 év próbálkozás után. Ti hogy mondanátok el a családnak karácsonykor? Adjatok valami ötletet!
a anyukámnak vettünk egy könyvet: hogyan legyek jó nagymama? és beletettük könyvjelzőnek az UH fotót. Kicsit rá kellett vezetni, a fa alatt, hogy ugyan nyissa már ki a könyvet, de volt nagy öröm mikor megtalálta a könyvjelzőt és leesett neki....
anyósoméknál a fára akasztottuk dísznek a kinyomtatott uh-t (csináltam belőle egy karácsonyi papírdíszt). Ezt tavaly mikor itt leírtam, ki...ta a bisztosítékot, hogy milyen morbid...azóta se értem miért...szóval mivel ő már gyakorlott nagymama könyvet nem vehetettünk...mikor leültünk a fa alá és már mindent kibontottunk, akkor mondtuk hogy van ott még valami ajándék a fán...akkor meglátták a díszt, kicsomagolták és szintén volt nagy öröm.
Jaaaj de jó! Nagyon jó ötlet anyának ez a könyv. Első unokája lesz :)
Bár eszembe jutott az az ötlet is, hogy egy üdvözlő lapot írok a leendő kisunokájuk nevében!:)
vannak ilyen műanyag, két félbe szedhető gömbök, amit fel lehet akasztani. Én abba tennék egy kis zoknit és kibélelném vattával, mintha hó lenne, mehet fel a fára, majd csak észre veszik, hogy van ott valami oda nem illő :)
(én ezt tettem volna, de sajna becsapott a pozitív teszt :( )
A napokan láttam egy vidit, amiben egy amerikai pár úgy mondta el a nagyszülőknek, hogy leültették őket..bekellett fognijuk a fülüket és szájról leolvasni, hogy nagyszülők lesznek..
Mindezt ha a párod felveszi, még meg is marad emlékbe, hogy hogy reagáltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!