Van olyan kismama vagy anyuka, aki missed ab után nem tartott 3 hónap szünetet?
Július 20. án volt missed ab műtétem a 6-7 héten, ezután már nem jött meg!! De sajnos szeptember elsején mentővel vittek kórházba mert spontán elvetélem, ezután már csak október 26.-án jött meg, azóta hál istennek semmi gond! De hidd el nekem tudom nehéz kivárni, de jobban jársz, mert lehet nem lenne semmi baj, de egymás után 2 vetélést nem könnyű átélni, és a testedet is nagyon megviseli!!
14 hkm
3as vagyok! És hidd el, én is azt hittem, hogy kihevertem, úgy egy hónapig... utána jöttek az érzések és az átsírt éjszakák!! November 1.-én gyújtottam nekik egy gyertyát, és 1 hét múlva már újból terhes voltam! Nem mindig jön elő azonnal a fájdalom, lehet hogy csak picivel később..
Először még fel kell fogni mi is történt, utána elfogadni, és meggyászolni... ennek is megvannak a szakaszai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!