Ki mennyi próbálkozos hónap után lett végre kismama?
Figyelt kérdés
Nekem a kisfiam az első hónapban összejött, viszont a tesó a 8.-ban se! Kicsit el vagyok kenődve!2011. máj. 3. 23:03
1/21 anonim válasza:
Mi nem számolgattunk semmit,csak egyszerűen nem védekeztünk így a második védekezés nélküli hónapban összejött
2/21 anonim válasza:
Nekünk 3 hónap ráhangolódás volt, még védekezéssel, akkor már szedtem vitamint, és rákészültem a nagy eseményre, majd az első próbálkozós hónapban össze is hoztuk a picit :) 12 hetes km.
3/21 anonim válasza:
5 hónap után fogant meg a fiúnk, előbb is sikerülhetett volna, de a munkánk miatt keveset tudtunk együtt lenni.
4/21 anonim válasza:
decemberben eldöntöttük februárban már terhes voltam:)
5/21 anonim válasza:
Figyi, sztem ne keseredj el. Bizonyára van valami oka, hogy most ez így alakul, majdcsak jönni fog az a kis lélek, csak még nem látod át, hogy miért várja ki az idejét... kitartás! :-)
Nálunk meg úgy volt, hogy abbahagytam a tablettát, két spontán mensi után elhagytuk a gumit is, és egyből megfogant a lányunk.
A kis cseles fiunk meg tabletta mellett csúszott be, az ikreink pedig egyetlen elszakad-óvszeres balesetnél.
6/21 anonim válasza:
Én nem számolgattam soha semmit. Egyszerűen nem védekeztünk,és rögtön össze is jött elsőre.
7/21 anonim válasza:
Nalunk az elso 2 ev varakozas utan, egy petevezetek-atmosast kovetoen fogant. Gondoltam is, ha szeretnenk meg babat, megint biztos kell menjek egy intimzuhanyra. Fiam elso szulinapja elott egy honappal mar nem is mentem el fogamzasgatlot feliratni, mero lustasagbol, meg minek is, ugy sem lehetek csak ugy, spontan terhes. A szulinapja koruli napokban terhes maradtam...juliusra varjuk :-)
9/21 anonim válasza:
Szia, második hónapban sikerült... :) első Baba
G.
10/21 anonim válasza:
2 év után spontán, metformin (cukorbetegségre való gyógyszer)kezeléssel. PCOS vagyok.
Már lombikra akartak küldeni, meg persze petefészek műtétre (lyukasztgatásra), de egyiket sem vállaltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!