Aggódó kismama vagyok (5. hónap) Mit tudok tenni azért, hogy ne kezdjek el vérezni, mivel Placenta Praeviát állapítottak meg nálam? Tud valaki segíteni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 08:55
1/5 anonim válasza:
Szia! Olvastam a netről róla, nálam is szokott jelentkezni vérezgetés, rózsaszínezés. 21 hétben vagyok. Voltam dokinál vele, de nem talált semmit, azt mondta a lepény a helyén van. Nem tudom mitől lehet. Nem mondtak semmit hogy mit tegyél? Ha már egyszer valaki megállapította hogy mi a baj?
Amúgy gondolom a sok pihenés, ágynyugalom, mást nem nagyon tudsz tenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Én is csak a pihenésre gondolok mást nem tudok tenni.Az orvosom csak annyit mondott,hogy szülésnél gondok lehetnek.Hát én tegnaptól frászban vagyok.
2009. máj. 5. 09:07
3/5 anonim válasza:
Szia. Én 20 hetes vagyok és hasonló cipőben járok. Sőt, én 5 napot kórházban is voltam, mert a lepény teljesen fedte a méhszájat. Aztán szépen elkezdett húzódni fölfelé, így csak pihenni kell, semmi emelgetés, hajolgatás, nyújtózkodás és szex:( De nekem azt mondta a dokim, hogy az esetek nagy részében a növekvő baba elhúzza a lepényt, ha mégsem, akkor császár lesz belőle. Nyugi, nem lesz gond, csak tényleg pihenj és ha egy kicsi vrzés is jelentkezik, akkor irány a kórház!
4/5 anonim válasza:
első válaszoló vagyok: nagyon vérezgetsz, vagy csak néha? Mikor állapította meg a doki hogy ez van? Mert én is voltam egy hónapja, hasonló gondok miatt, -vérzés- és uh-on nekem nem látott semmit. Mostmár én is beparáztam:( De tényleg feküdj sokat, pihenj, mást nem tudsz tenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam,és megfogadom a tanácsokat,köszönöm.Még vérzésem nem volt,pont ezt szeretném mindenképpen elkerülni.
2009. máj. 7. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!