Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mikortól érdemes...

Kismamák! Mikortól érdemes kismama nadrágot venni? Most vagyok 13 hetes. Még jó rám minden régi cuccom. Miből mennyit érdemes venni és miket a 9 hónap végéig?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2012. szept. 11. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:

ez teljen egyén függő,mert valakinek már 14htesen k.mama nadrág kell,de valakinek még 20hetesen sem.

elsőként bandázst érdmes beszerezni,mertha még jók a nadrágok,d már nem tudod a zipzárat felhúzni akkor nagy hasznát veszed. aztán később jöhetnek a különböző vastagságú nadrágok. hogy miből mennyit azt nehéz előre megmondani.mert pl a felsőkből sok olyan fajta van amiben még bőven elfér a pocakod.

2012. szept. 11. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 6 hetesen vettem magamnak, gyorsan nött a pocim:D
2012. szept. 11. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
magyon ne vásárolj be mert csak akkor hordod (a tehesség után) ha mégegyszer pocis leszel.én szabadidő nadrágokat vettem,annak össze lehet szűkíteni a derekát,most ezekben kertészkedek :)a lényeg,hogy semmi ne szorítson.
2012. szept. 11. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:

létezik nadrágbővítő is, ez egy pánt szerű dolog, amit fel lehet aplikálni a nacidra és akkor nem esik le akkor sem, ha nem gombolod be, plusz hozzá bandázsokat, amik nem csak eltakarják a kigombolt nacit, hanem még kényelmesek is, mert tartják a pocidat. Nem beszélve arról, hogy nagyon szépek is vannak, és amikor már nem vagy terhes, akkor pl télen derékmelegítőnek lehet használni.

Nem utolsó sorban pedig a nadrágbővítő meg a bandázs összesen fele annyiba kerül mint egy terhesnaci.

Mondjuk nekem terhesnacijaim vannak kb a 8. hét óta, mert nekem nagyon hamar nőtt a pocim, ráadásul alapból is kezdtem kihízni a nadrágjaimat, amikor jött a baba, szóval elkerülhetetlen volt.

29 h km

2012. szept. 11. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Érezni fogod, amikor már nem jó a "régi".Nekem elég sokáig jó volt, talán23-24 hetesen vettem az első kismama farmert.A régiek jók rám fenékben, meg comb részen, de a hasamat már nyomta.Én eddig egy farmert vettem, meg egy cicanacit, meg ugye eddig jó idő volt/van és jók a laza gumis derekú szoknyáim.Remélem nem lesz nagyon hideg és még tudok egy darabig így öltözni.Felülre meg jók az nyári atléták, talán 3 db kismama felsőt vettem.Mondjuk te pont télen kezdesz el "növekedni", ott talán kicsit több dolgot kell majd venned.

30hkm

2012. szept. 12. 06:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Bőven ráérsz akkor ha már látod, hogy kezdesz nem beleférni a régi nadrágjaidba.24 hetes vagyok most vettem az első gatyót mert jön a hűvösebb idő és a régi farmerom bár combban meg fenékben ok a hasamat nyomja. Ilyen korán még nem lehet megsaccolni, hogy milyen méretre lesz szükséged, hová mennyit hízol. Boldog Babavárást :-)
2012. szept. 12. 07:03
 7/7 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek!:)

akkor majd később kezdek a témával foglalkozni..amikor már érzem h nyomja a hasamat!:)

bandázst is beszerzek mindenképp..jó ha melegen tart!:)

2012. szept. 12. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!